ES Vendsyssel afskediger cheftræner med øjeblikkelig virkning

Elitesport Vendsyssel har valgt at sige farvel til sin cheftræner, der er lettet over beslutningen

Elitesport Vendsyssel siger farvel til Jonas Aaen fra dags dato. Arkivfoto: Henrik Louis

Elitesport Vendsyssel siger farvel til Jonas Aaen fra dags dato. Arkivfoto: Henrik Louis

HÅNDBOLD:Jonas Aaen er med øjeblikkelig virkning afskediget som cheftræner for Elitesport Vendsyssels hold i herrernes 1. division i håndbold. Han afløses af den hidtidige assisterende træner Benjamin Rømer. Søren Møller, som er cheftræner på U19 herrer, vil assistere Benjamin Rømer og stadig være chef på U19.

- Vi siger tak for den indsats, Jonas har leveret hos Elitesport Vendsyssel, og ønsker ham alt held og lykke fremover, siger direktør og sportschef Nicolai S. L. Klinge i en pressemeddelelse.

Benjamin Rømer står allerede onsdag i spidsen for Elitesport Vendsyssel, der møder rækkens absolutte bundhold HC Odense på udebane. Elitesport Vendsyssel er selv næstsidst i rækken.

Den nu tidligere cheftræner Jonas Aaen er i bund og grund lettet over, at han er blevet opsagt af klubben.

- Jeg er glad for beslutningen. Jeg tilbød selv at gå for en måned siden, men det fik jeg ikke nogen respons på. I stedet har klubben nu valgt at sige mig op, så det er fint med mig, siger Jonas Aaen.

Han ønsker ikke at blive helt konkret i forhold til, hvorfor han selv tilbød at gå, men lidt vil han dog gerne løfte sløret for.

- Jeg har nogle menneskelige værdier, som jeg ikke vil gå på kompromis med. Jeg vil kunne se mig selv i spejlet, og det kan jeg. Jeg ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvad det er for nogle ting, jeg her tænker på, siger Jonas Aaen til Nordjyske.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden