Fan nikker fodboldspiller en skalle efter baneinvasion

Billy Sharp, der er anfører for Sheffield United, blev tirsdag aften nikket en skalle af en tilskuer.

Sheffield United-angriberen Billy Sharp var udsat for et overfald tirsdag aften efter kampen mod Nottingham Forest. (Arkivfoto). <i>Andrew Yates/Ritzau Scanpix</i>

Sheffield United-angriberen Billy Sharp var udsat for et overfald tirsdag aften efter kampen mod Nottingham Forest. (Arkivfoto). Andrew Yates/Ritzau Scanpix

En fodboldspiller fra Sheffield United blev overfaldet og sendt i græsset tirsdag aften i en kamp ude mod Nottingham Forest.

Den 36-årige angriber Billy Sharp, som sad ude med en skade i kampen, blev nikket en skalle af en tilskuer, som var en del af en større baneinvasion.

Episoden skete, kort efter at Nottingham Forest havde vundet en straffesparkskonkurrence og sikret sig adgang til en finalekamp, der gælder oprykning til Premier League.

Billy Sharp stod ude på sidelinjen, da en tilskuer kom løbende i fuld fart og hamrede sit hoved ind i Sheffield United-anføreren.

Sheffield United-træner Paul Heckingbottom fordømmer episoden på klubbens profil på Twitter.

- Det er et overfald. Vi har set en af vores spillere blive angrebet. Han er ophidset, bløder og er vred. Der bliver taget hånd om det, lyder det fra Heckingbottom.

Billy Sharp har tidligere i karrieren spillet for Nottingham Forest, som tager sagen meget alvorligt. Klubben står klar med en straf til overfaldsmanden.

- Nottingham Forest er rystet over at erfare, at vores tidligere spiller Billy Sharp blev overfaldet, da han forlod banen efter aftenens kamp på The City Ground.

- Klubben vil samarbejde med myndighederne om at finde frem til den pågældende person. Vedkommende vil blive stillet til ansvar for sine handlinger, hvilket kan medføre livsvarig udelukkelse fra Nottingham Forest.

- Klubben vil også gerne undskylde over for Billy personligt og over for Sheffield United, skriver klubben på sin hjemmeside.

Politiet i Nottinghamshire oplyser onsdag, at en 31-årig mand er pågrebet og mistænkt for at stå bag overfaldet.

- En 31-årig mand er pågrebet og mistænkt for et overgreb i forbindelse med denne hændelse. Han forbliver i varetægt og bliver afhørt, siger Paul Hennessy fra det lokale politi til Sky Sports.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.