FC Barcelona udbygger sejrsstime i afbrudt kamp

FC Barcelona slog på udebane Cadiz 4-0 i en kamp, der længe var afbrudt på grund af en tilskuers tilstand.

Spillerne fra begge hold blev på banen i 15 minutter, mens en tilskuer blev behandlet på tribunen. Efter tre kvarter blev kampen genoptaget. <i>Marcelo Del Pozo/Reuters</i>

Spillerne fra begge hold blev på banen i 15 minutter, mens en tilskuer blev behandlet på tribunen. Efter tre kvarter blev kampen genoptaget. Marcelo Del Pozo/Reuters

FC Barcelonas udekamp mod Cadiz i La Liga lørdag aften blev præget af en afbrydelse på cirka tre kvarter.

Barcelona førte 2-0, da kampen efter 82 minutter blev afbrudt. Cadiz-keeper Conan Ledesma hastede mod den ene tribune med en hjertestarter, og Barcelona bekræftede på Twitter, at der er tale om et medicinsk nødstilfælde med en tilskuer.

Barcelonas cheftræner, Xavi, sagde efter kampen, at tilskueren havde et problem med "sit hjerte", men at han havde hørt, at han var "okay" igen.

- Vi håber, at han og hans familie har det godt, og at han kommer sig hurtigt, sagde han i en video på Barcelonas Twitter-profil.

Barcelona endte med at vinde kampen 4-0 efter mål af Frenkie de Jong, Robert Lewandowski, Ansu Fati og Ousmane Dembélé.

Det var cataloniernes femte sejr i træk i alle turneringer, og i La Liga er Barcelona foreløbigt førerhold med 13 point efter fem kampe.

Midt i et tætpakket program roterede Xavi en del i sin startopstilling, hvor Héctor Bellerín, Gerard Pique og Memphis Depay var at finde, mens danske Andreas Christensen og Robert Lewandowski blandt andre var på bænken.

Det skyldes ikke mindst, at holdet tirsdag kommer på en markant sværere opgave, når holdet gæster Bayern München i Champions League.

Mod Cadiz var Barcelona lidt længe om at komme i gang offensivt, men reelt var holdet aldrig i problemer, da det formsvage hjemmeholdet ikke havde meget at true med.

Ti minutter inde i anden halvleg kom åbningsmålet. Offensivspilleren Raphinha fandt i højre side Gavi, og midtbanespillerens efterfølgende indlæg blev viftet ud for fødderne af Frenkie de Jong af Cadiz-keeperen.

Hollænderen scorede på den måde sit første mål siden februar, efter en sommer fyldt med historier om at han mod sit eget ønske var på vej videre i karrieren.

Historien gentog sig lidt ved 2-0-målet. Raphinha slog fladt bolden ind fra højre, og Cadiz-keeperen kunne under pres fra Frenkie de Jong ikke holde fast i den.

Det gav en løs bold, som Lewandowski kastede sig ned i og fik sendt over stregen, efter at han selv havde sat gang i angrebet.

Efter afbrydelsen var intensiteten til at overse, men det forhindrede ikke Ansu Fati og Ousmane Dembélé, der begge blev indskiftet, at udbyggede sejren.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.