FC København lejer Mohamed Daramy i Ajax

Mohamed Daramy vender tilbage til FC København på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

Mohamed Daramy har spillet fire kampe for det danske A-landshold og er her i aktion mod Færøerne. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Mohamed Daramy har spillet fire kampe for det danske A-landshold og er her i aktion mod Færøerne. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mohamed Daramy er tilbage i FC København.

Klubben meddeler onsdag morgen på sin hjemmeside, at den har lejet sin tidligere offensivprofil af Ajax frem til næste sommer.

- Vi får en spiller af meget høj kvalitet, som kender klubben indefra og kan bidrage med det samme i en periode, hvor vi har mange store ting på tallerkenen.

- Vi ved, hvad han kan, og vi er ikke i tvivl om, at han bliver et stort aktiv for os igen.

- Samtidig kan vi give ham muligheden for mere spilletid, som han har manglet, og han kan styrke muligheden for at komme til VM, som vi mener, han er stærk kandidat til, siger sportsdirektør Peter Christiansen til fck.dk.

Lejemålet kommer, efter at FC København har fået en svær start på den nye sæson med nederlag mod AC Horsens og Viborg. Holdet har tre point for tre kampe inden søndagens derby mod Brøndby IF i Parken.

Daramy blev sidste sommer solgt til Ajax efter en fremragende sæsonstart i FCK.

Han havde svært ved at leve op til takterne i sin nye klub, hvor han dog fik 16 kampe og bidrog med tre scoringer i sidste sæson.

Han glæder sig til at vende tilbage til FCK.

- Jeg ved, hvad der bliver forventet af mig, og jeg ved, at jeg skal arbejde hårdt for at leve op til det.

- FCK er på mange måder et hjem for mig, og jeg glæder mig til at se alle igen og ikke mindst fansene i Parken, siger offensivspilleren.

Cheftræner Jess Thorup ser frem til gensynet med Daramy.

- Han er fantastisk én mod én, og han er samtidig en spiller, der arbejder hårdt for holdet og elsker klubben. Vi glæder os til at få ham tilbage i folden, siger Thorup.

Daramy står ud over 93 kampe og 18 scoringer for FCK også noteret for 4 A-landskampe for Danmark. Alle fire optrædener kom i efteråret 2021.

Han har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2026.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden