FC København sælger Jens Stage til Werder Bremen

Efter at have vundet det danske mesterskab skifter Jens Stage nu fra FC København til Werder Bremen.

Jens Stage skal spille for Werder Bremen efter sit skifte fra FC København. <i>Lars Møller/Ritzau Scanpix</i>

Jens Stage skal spille for Werder Bremen efter sit skifte fra FC København. Lars Møller/Ritzau Scanpix

Jens Stage, der har spillet 111 kampe for FC København, er solgt til Werder Bremen, der lige er rykket op i Bundesligaen.

Det oplyser FCK og Werder Bremen onsdag på deres hjemmesider. Ingen af fodboldklubberne oplyser detaljer om kontraktlængde eller salgssum.

Skiftet er både vemodigt og veltimet for den 25-årige midtbanespiller, der i den forgangne sæson var med til at vinde det danske mesterskab med FCK.

- Det er vemodigt at tage afsked, for jeg har haft så mange store oplevelser her.

- Jeg har spillet europæisk, vundet mesterskabet, fået debut på A-landsholdet og udviklet mig meget, og med mesterskabet, vi sikrede os, synes jeg også, at timingen er rigtig nu for mig.

- Det var vigtigt for mig, at jeg var med til at sikre klubben den titel, inden jeg tog videre, siger Jens Stage til klubbens hjemmeside.

FCK-sportsdirektør Peter Christiansen oplyser, at der også har været interesse for Jens Stage i de to seneste transfervinduer, uden at det medførte et salg ved de lejligheder.

- Han skifter nu til en af de helt store ligaer, og hans personligt store drøm om at spille i Bundesligaen går hermed i opfyldelse. Det kan han og alle, der har hjulpet ham på rejsen hertil, være rigtigt stolte af.

- Salget af Jens understreger igen, at vi har en stærk model og vej til at sende spillere videre til de største ligaer i Europa, fordi det er et naturligt næste skridt, hvis man præsterer for FCK, siger Peter Christiansen.

Jens Stage kom til FCK fra AGF i sommeren 2019. I alt spillede Jens Stage 206 kampe for de to danske klubber og scorede 32 mål.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.