FC Københavns hattrickhelt nyder rolle som spidsangriber

Pep Biel strålede med et hattrick mod Brøndby, og spanieren trives godt som spidsangriber.

Pep Biel blev søndag det første spiller til at lave et hattrick i et derby mellem FC København og Brøndby. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Pep Biel blev søndag det første spiller til at lave et hattrick i et derby mellem FC København og Brøndby. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Med sine 167 centimeter er Pep Biel ikke prototypen på en spidsangriber, men søndag viste spanieren, at han har store kvaliteter på pladsen.

Han blev den første spiller til at lave hattrick i et derby mellem FC København og Brøndby med tre scoringer, der alle blevet sat ind i boksen.

- Det var fantastisk. Det giver en fantastisk følelse at spille et derby i Parken, og jeg er meget glad for at hjælpe holdet med tre mål, siger hattrickhelten.

Biel har tidligere spillet som kant, 10'er på den offensive midtbane og 8'er lidt længere tilbage, men han har det godt helt fremme.

- Jeg spiller der, fordi træneren ønsker det i vores system. Denne gang gav det et hattrick, og det er jeg meget glad for.

- Jeg vil bare gerne spille, siger Pep Biel til spørgsmålet om, hvilken plads han foretrækker.

FC København har været meldt på jagt efter netop en angriber hele sommeren, men Jess Thorup er mere end almindelig tilfreds med sin nuværende mand på pladsen.

- Nogen vil ikke kalde ham 9'er, men det vil jeg. Han har nu scoret fire helt regulære 9'er-mål i to kampe, og det var godt at se, siger FCK-træneren uden at udelukke, at FCK alligevel henter en angriber.

På midtbanen gjorde anfører Carlos Zeca comeback efter knap otte måneders skadespause, og han fremhæver Pep Biels udvikling gennem de tre sæsoner som FCK'er.

- Han var fantastisk. Det er skørt. Han kan levere som nummer 9, nummer 10, nummer 8. Han er blevet moden i sit spil, han er meget vigtig for os.

- Vi er meget, meget glade for at have ham på vores hold, og vores modstandere er nok ikke så glade, siger Zeca med et smil.

Pep Biel har med sine træffere søndag nu scoret otte gange mod Brøndby i Superligaen.

Han deler dermed topscorerværdigheden i indtil videre 100 derbyer mellem klubberne i ligaen med den tidligere FCK-stjerne Dame N'Doye og polske Kamil Wilczek, der har spillet i begge klubber.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.