FC Thy-Thisted Q kom i mesterlære

Der var ikke meget at stille op for FC Thy-Thisted Q, der trods en ihærdig indsats var oppe mod overmagten i form af mesterholdet HB Køge

Beate Marcussen, der her ses i FC Thy-Thisted Q-tøj spiller nu for HB Køge, og hun var med til at vinde en sikker sejr over sin tidligere klub. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Beate Marcussen, der her ses i FC Thy-Thisted Q-tøj spiller nu for HB Køge, og hun var med til at vinde en sikker sejr over sin tidligere klub. Arkivfoto: Lars Pauli

THISTED:0-4 var et på flere måder retvisende billede af styrkeforholdet mellem FC Thy-Thisted Q og det forsvarende mesterhold HB Køge. 

Det nye sjællandske storhold i dansk kvindefodbold bragte sig foran med 1-0 efter et kvarter, og så kiggede man sig ellers ikke over skulderen. Der var ganske enkelt klasseforskel på de to hold. Bedst udpenslet ved den skarphed, som de to hold udviste i hver ende af banen. FC Thy-Thisted Q var nemlig ikke uden chancer i kampen, men de blev på ingen måde forvaltet med samme kvalitet, som HB Køge-spillerne formåede at gøre, når de fik chancen.

Særligt målet til 2-0 ved Cecilie Fløe var af høj individuel kvalitet. Hun beviste igen, at hun er det største talent lige nu i 3F Kvindeligaen. 

0-2 ved pausen virkede allerede som en reel afgørelse af kampen, hvilket blev blev endegyldigt, da HB Køge et kvarter efter pausen havde lukket og slukket til 4-0. 

Thyboerne forsøgte ihærdigt at slå tilbage, men HB Køge viste stor klasse i alle aspekter af spillet. Når FC Thy-Thisted Q viste tænder, så havde HB Køge også den defensive kvalitet til at afvise hjemmeholdet. 

FC Thy-Thisted Q - HB Køge 0-4

Mål: 0-1 Mie Jans (15. minut), 0-2 Cecilie Fløe (38. minut), 0-3 Mollie Belisle (57. minut), 0-4 Mie Jans (61. minut)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden