FCK-anfører revser truppen efter elendig præstation

Nicolai Boilesen var voldsomt utilfreds med indsatsen efter nok en skuffende præstation i nederlaget mod OB.

Det var ikke kun dommeren, Nicolai Boilesen var utilfreds med i kampen mod OB. Han var også voldsomt utilfreds med holdets præstation. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Det var ikke kun dommeren, Nicolai Boilesen var utilfreds med i kampen mod OB. Han var også voldsomt utilfreds med holdets præstation. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Lørdag aften tabte FC København 1-2 til OB, og status er nu, at københavnerne har tabt fem kampe ud af ni mulige i Superligaen. Det er yderst kritisabelt, hvis man spørger FCK's anfører i lørdagens kamp, Nicolai Boilesen.

- Folk skal hjem og se sig selv gevaldigt i spejlet. Det bundniveau, vi leverede, er så skræmmende lavt, og det er ikke værdigt for denne fodboldklub. En skandale var det i hvert fald, fortæller en tydeligt oprørt Nicolai Boilesen.

Når en klub er i krise og leverer skandaløse præstationer, går det ofte sådan, at træneren er fyringstruet. Dog vil FCK-forsvareren hellere rette fokus mod truppen.

- Jeg ved godt, det er svært at fyre et helt hold midt i en sæson, så jeg ved godt, at pilen peger på manden uden for kridtstregerne.

- Men når bundniveauet er så skræmmende lavt, må hver mand tage ansvar, kigge sig selv i spejlet og se på, om man har lyst til at være her, og om man bidrager med det, man skal, siger Boilesen.

Manden i den varme stol, Jess Thorup, er ikke selv så bekymret for sin fremtid i FCK trods endnu en skuffende præstation.

- Hvorfor skulle jeg gå og være bekymret? Jeg er født optimist, og jeg har fokus på det, jeg kan gøre noget ved, og det er at arbejde med truppen og kigge på næste kamp, siger han.

Faktum er, at FC København med lørdagens nederlag kommer længere fra førstepladsen i 3F Superligaen, som er klubbens mål. Thorup indrømmer da også, at FCK'erne skal til at skrabe en masse point sammen, hvis de skal forsvare det danske mesterskab.

- Vi gør ikke tingene nemmere for os selv. Vi er godt klar over, at vi skal til at sætte en stime sammen, og så skal vi have talt kampen igennem, lyder det fra cheftræneren.

FC København er efter lørdagens nederlag fortsat på sjettepladsen i 3F Superligaen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.