FCK-anfører: Vi har vist to ansigter i denne sæson

Anfører Carlos Zeca håber på, at FC København kan finde et stabilt niveau i resten af sæsonen.

FC København-anfører Carlos Zeca blev fremhævet af flere af sine holdkammerater som en holdets vigtigste spillere i kampen mod Trabzonspor. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

FC København-anfører Carlos Zeca blev fremhævet af flere af sine holdkammerater som en holdets vigtigste spillere i kampen mod Trabzonspor. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Nederlag til AC Horsens, Viborg FF og Randers FC. Og så en sejr over det tyrkiske mesterhold, Trabzonspor, i en playoffkamp om at komme i Champions League.

Det har været en svingende sæson for FCK, erkender anfører Carlos Zeca, som nu satser på, at holdet har fundet sit niveau og kan holde det i den hjemlige Superliga.

I de første fem kampe er det ud over nederlagene til Horsens, Viborg og Randers blevet til sejre over AaB og Brøndby.

- Det var et andet billede mod Trabzonspor og svært at forklare. Vi er nødt til at finde det her spil frem i Superligaen også. Jeg håber, at vi kan finde tilbage på sporet og begynde at vinde nogle kampe i Superligaen.

- Det er to forskellige ansigter af holdet. Vi tabte kampen til Randers på lidt over ti dårlige minutter, hvor vi indkasserede tre mål.

- Vi er nødt til at blive mere stabile over 90 minutter, og så tror jeg, at vi bliver svære at slå, siger Carlos Zeca.

FCK-anføreren påpeger også, at der er forskel på to europæiske topkampe, hvor der er over 200 millioner kroner på spil og så kampene i Superligaen.

- Prøv at hør. Det er kampe, der er meget vigtige for klubben. Der er mange penge på spil. I Superligaen skal vi spille over 30 kampe. Det her er kun to kampe.

- Det betyder ikke, at vi er ligeglade med Superligaen. Vi vil gerne være mester igen og alt det der. Nu tog vi et lille skridt, og vi skal tage endnu et skridt mod Lyngby på fredag, siger Carlos Zeca.

FCK skal fredag aften på besøg hos Lyngby i Superligaen, inden Trabzonspor venter i Tyrkiet på onsdag i næste uge.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.