FCK skriver lang kontrakt med Viktor Claesson

FC København har skrevet kontrakt med svenske Viktor Claesson frem til sommeren 2026.

Viktor Claesson - her mod Brøndby - får fire år mere i FCK. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Viktor Claesson - her mod Brøndby - får fire år mere i FCK. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

FC København og Viktor Claesson er blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2026.

Den svenske landsholdsspiller kom til klubben i marts på en aftale frem til denne sommer, efter at hans kontrakt med russiske Krasnodar var blevet ophævet. Nu har parterne papir på hinanden i de kommende fire år.

Det oplyser FCK i en pressemeddelelse.

Claesson debuterede som indskifter og matchvinder i begyndelsen af april og startede derefter inde i resten af sæsonens kampe.

- Viktor er en topspiller, der har både et top- og bundniveau over det, vi normalt oplever i Superligaen. Han er relationelt meget stærk offensivt og samtidig en uhyre disciplineret holdspiller, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

- Han kommer til at spille en hovedrolle i vores dynamiske og dominerende spillestil og bliver afgørende for vores muligheder i Europa og i Superligaen i den kommende sæson og på sigt.

Claesson har netop været afsted med det svenske landshold, men vender nu retur til København for at være med til opstarten til den kommende sæson.

Han følte hurtigt et godt match i FCK.

- Vi startede med en kort aftale, men jeg kunne mærke med det samme, at det virkelig var en god klub for mig at komme til. Alle har taget fantastisk imod mig, og jeg har følt mig hjemme fra start, siger Claesson.

- Niveauet er højt, og der er stor kvalitet og potentiale i truppen, så jeg er overbevist om, at vi kommer til at blive bedre og bedre. Vi har store ambitioner både i Superligaen og i Europa i den kommende sæson.

Claesson spillede fire år i Krasnador. Inden da spillede han i lige så lang tid i svenske Elfsborg.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden