FCK-træner om CL-gruppe: Vi er med for at konkurrere

FC Københavns cheftræner, Jess Thorup, ser frem til de udfordringer, der venter i efterårets Champions League.

Det bliver engelske Manchester City, tyske Borussia Dortmund og spanske Sevilla, der venter for FC København i efterårets Champions League-gruppespil. <i>Murad Sezer/Reuters</i>

Det bliver engelske Manchester City, tyske Borussia Dortmund og spanske Sevilla, der venter for FC København i efterårets Champions League-gruppespil. Murad Sezer/Reuters

Engelske Manchester City, spanske Sevilla og tyske Borussia Dortmund blev modstanderne for FC København, da der torsdag blev trukket lod til Champions League-gruppespillet.

Cheftræner Jess Thorup ser frem til udfordringerne.

- Det er tre store europæiske klubber. Manchester City er en af favoritterne i turneringen, Sevilla bliver specielle at møde med Thomas Delaney i truppen og er også en klub med store europæiske traditioner. Og så er der Dortmund, hvis kvalitet alle kender.

- Det bliver selvfølgelig en kæmpe udfordring for os, men vi er ikke med bare for at få en oplevelse. Vi er med for at konkurrere og skabe store præstationer og oplevelser for vores fans, ikke mindst i Parken, siger Thorup til FC Københavns egen hjemmeside.

Sevillas sportsdirektør, Monchi, har stor respekt for de danske mestre, og han ser bestemt ikke kampene mod FC København som nemme opgør.

- FC København ligner måske gruppens Askepot, men de har lige slået de tyrkiske mestre ud, og de har en blanding af afrikanere og spillere fra deres eget land.

- De har et godt miks af fysisk styrke og teknik, så det bliver en vanskelig modstander, siger Sevillas sportsdirektør til Diario de Sevilla ifølge tipsbladet.dk.

FC Københavns 20-årige Mohamed Daramy ser også frem til efteråret Champions League-gruppespil.

- Det bliver en god udfordring for os. Så kan man måle sig, i forhold til hvor langt man er fra de bedste hold, siger Daramy om puljen til TV3 Sport lige efter lodtrækningen.

Den danske kantspiller tror på, at de danske mestre har noget at byde ind med i puljen.

- Jeg tror bestemt på, vi kan levere overraskelsen. Det er europæisk fodbold, og der har vi set, der kan ske overraskelser. Vi kommer ud med en masse energi, siger FC Københavns unge kantspiller til TV3 Sport.

Ligesom sin cheftræner ser Daramy især frem til hjemmekampene i Parken, hvor det er seks år siden, at FC Københavns fans sidst har kunne opleve Champions League-fodbold.

- Det bliver fedt i Parken. Jeg tror, at alle fansene glæder sig og næsten ikke kan vente på, at Champions League er tilbage, siger kantspilleren til TV3 Sport.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.