FCM-direktør: Sisto sendte klart signal i testkamp

Direktør Claus Steinlein frygter, at Pione Sisto har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland.

Pione Sisto er faldet i unåde i FC Midtjylland. (Arkivfoto). <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Pione Sisto er faldet i unåde i FC Midtjylland. (Arkivfoto). Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland åbner fredag aften Superligaen hjemme mod Randers, men det er uden Pione Sisto, som tidligere på ugen blev sendt ud af holdets trup.

Før kampen forklarede FCM-direktør Claus Steinlein, hvad der er årsagen til stjernens degradering.

Ifølge direktøren så alt positivt ud, indtil trænerteamet før den sidste testkamp valgte at sætte Sisto på bænken. Det blev Sisto skuffet og træt af, fortæller han.

- Da han blev skiftet ind med en halv time igen, sprintede han en meter. Pione er en af vores mest løbestærke spillere, og normalt ville han på en halv time sprinte 50 meter.

- Alle kunne se, at han var træt af det, og han sendte et meget klart signal, siger Steinlein til TV3 Sport ifølge bold.dk.

Det blev ikke bedre, da parterne efterfølgende holdt et møde.

- Vi holdt et møde med Pione for at fortælle, at det ikke er i orden at gøre det på den måde. Så vælger Pione at sige, at han ikke føler, det er det rigtige for ham i FC Midtjylland, og at han ikke længere har tillid til klubben, siger Steinlein.

Til TV Midtvest siger Steinlein, at han frygter, at Sisto har spillet sin sidste kamp for klubben, eftersom der ikke er konstruktiv dialog med Sistos lejr.

- De har sat sig over i et hjørne. Vi har virkelig forsøgt at bygge en bro. Vi har forsøgt at kommunikere meget tydeligt, at vi gerne vil række ud, at vi gerne vil have det til at lykkes, og det har de ikke haft lyst til, så jeg frygter lidt, at det har været den sidste kamp.

Sisto kom tilbage til FCM i 2020 efter et ophold i spanske Celta Vigo. Han fik sit gennembrud i Midtjylland fra 2013 til 2016.'

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden