FCM og Randers deler efter chancerig sæsonåbner

FC Midtjylland og Randers åbnede sæsonen med en intens pointdeling, da holdene spillede 1-1 på MCH Arena.

FC Midtjylland-spillerne kunne ærgre sig over flere brændte chancer i sæsonpremieren. <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

FC Midtjylland-spillerne kunne ærgre sig over flere brændte chancer i sæsonpremieren. Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sæsonens første superligakamp endte uden vinder, da FC Midtjylland og Randers fredag spillede 1-1 på MCH Arena efter en chancerig affære.

Hjemmeholdet havde brug for en god start på sæsonen, og der stod også FC Midtjylland på meget af kampens forløb.

Anders Dreyer og Gustav Isaksen var ofte til fare for Randers-defensiven, men holdets offensiv havde problemer med at omsætte chancer til mål.

Gæsterne fra Randers kendte derimod holdets besøgstid, og et pragtmål af det svenske nyindkøb, Adam Andersson, sikrede Randers 1-1 og et point i Superligaens første spillerunde.

I første halvleg var Randers' Adam Andersson tættest på for gæsterne, mens FCM-stjernen Anders Dreyer satte Patrik Carlgren på prøve efter et par flotte driblinger.

Hjemmeholdet appellerede stærkt for et straffespark, da Randers' Simon Graves angiveligt tog hånden til hjælp i feltet, men dommer Jonas Hansen mente ikke, at aktionen var strafbar.

Kort inde i anden halvleg sparkede stortalentet Gustav Isaksen hjemmeholdet i front med 1-0 med en resolut afslutning.

Føringen var kortvarig, da Adam Andersson få minutter efter svarede igen for Randers og bragede bolden op i krydset til 1-1.

FCM satsede offensivt og pressede gevaldigt på for et sejrsmål, men trods gode forsøg så ville bolden ikke ind og Superligaens åbningskamp endte dermed 1-1.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.