FCM-profil efter ny sejr: Vi har nået vendepunktet

Anders Dreyer er overbevist om, at FC Midtjyllands seneste to sejre betyder, at holdet har genfundet formen.

Anders Dreyer scorede det ene af målene, da FC Midtjylland slog FC København med 2-1. <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Anders Dreyer scorede det ene af målene, da FC Midtjylland slog FC København med 2-1. Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland fik en meget tiltrængt sejr i Superligaen, da holdet søndag vandt 2-1 over FC København på hjemmebane.

Resultatet kommer efter, at holdet i torsdags vandt med hele 5-1 over italienske Lazio i Europa League-gruppespillet.

Efter kampen mod FCK siger offensivspiller Anders Dreyer, at holdet har nået et vendepunkt efter en sløv start på sæsonen, hvor holdet lagde ud med kun to sejre i ni Superliga-kampe.

- Vi er pointmæssigt ikke kommet så godt fra land i Superligaen, men vi var alle sammen enige om før kampen, at den skulle være vendepunktet, og det blev den.

- Det har været en rigtig god uge, og jeg føler, at vi spiller meget bedre nu, end vi gjorde i starten af sæsonen.

- Vi turde ikke at spille på den sidste tredjedel af banen i starten af sæsonen, men det gør vi nu, så det tegner rigtig godt, siger Dreyer.

Trods sejren erkender Anders Dreyer, at FCM stadig ikke har gjort det godt nok. Sejren efterlader nemlig midtjyderne på en syvendeplads i tabellen med 13 point efter 10 kampe.

Holdet har desuden ni point op til Randers FC, der topper Superligaen.

- Det er dejligt med to sejre på hjemmebane i streg, men det er selvfølgelig stadig ikke godt nok, at vi ligger der, hvor vi gør.

- Det er en spændende tabel, og alle kan slå alle. Jeg håber, at vi nu kan begynde at sætte nogle sejre sammen, så vi forhåbentlig kan komme længere op i tabellen, hvor vi hører til, siger Dreyer.

Cheftræner Albert Capellas var meget tilfreds ovenpå sejren mod FCK, og han forventer også, at holdet nu kan lægge den dårlige sæsonstart fra sig og i stedet se fremad.

- Vi kan ikke spille hver kamp på samme måde, som vi spillede mod Lazio, men vi spillede en rigtig god kamp mod FCK.

- Vi vidste, at det ikke ville blive en nem kamp, men sejren mod dem var meget, meget vigtig, og jeg håber, at den kan blive et vendepunkt for os.

- Spillerne var fantastiske, og jeg er meget tilfreds med deres attitude. Vi kan nu begynde at kigge fremad, og vi kan begynde at tænke, at vi kan vinde kampe, siger Capellas.

Midtjyderne skal forsøge at fortsætte de positive takter, når holdet om to uger får besøg af Viborg FF.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden