FCM-træner ærgrer sig over seks timers flyforsinkelse

FC Midtjyllands flyvetur til udekampen i Europa League blev forsinket med seks timer.

Albert Capellas skal forsøge at løfte FC Midtjylland efter søndagens nederlag til AaB. <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Albert Capellas skal forsøge at løfte FC Midtjylland efter søndagens nederlag til AaB. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

En defekt dør i et fly gav onsdag FC Midtjylland en uventet lang rejse til Østrig.

De danske vicemestre skulle ifølge TV 2 Sport og Ekstra Bladet være fløjet til udekampen i Europa League mod Sturm Graz klokken 11, men måtte vente til 17.10 med at lette fra Billund Lufthavn.

Det lette træningspas på Merkur Arena blev derfor udsat med to timer og begyndte først 20.30, men FC Midtjyllands cheftræner, Albert Capellas, vil ikke bruge det som en undskyldning før torsdagens kamp.

- Selvfølgelig er det ikke sådan, vi ønskede det, men vi kan ikke ændre det. Det er sådan noget, der sker. Vi må bare acceptere det, og så må vi kæmpe med alt, hvad vi har i morgen (torsdag, red.), siger han til TV 2 Sport.

Problemet med døren betød, at det chartrede fly alligevel ikke kunne bruges til at flyve til Østrig.

- Vi blev derfor nødt til at få et andet fly omdirigeret til Billund. Så det skubbede planerne en del, siger FC Midtjyllands pressechef, Mads Hviid Jakobsen, til Ekstra Bladet.

Men afsted kom midtjyderne altså i sidste ende.

Torsdagens dyst i Europa League fløjtes i gang klokken 21. Samtidig mødes gruppens to andre kombattanter, Lazio og Feyenoord, i Rom.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden