FCM vil tage ved lære af portugisisk afklapsning

Midlertidig FCM-cheftræner siger, at det bliver svært at komme videre fra tredje runde i CL-kvalifikationen.

Henrik Jensen er midlertidig cheftræner i FC Midtjylland efter fyringen af Bo Henriksen. <i>Patricia De Melo Moreira/Ritzau Scanpix</i>

Henrik Jensen er midlertidig cheftræner i FC Midtjylland efter fyringen af Bo Henriksen. Patricia De Melo Moreira/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland skal lære af den kamp, som de tirsdag aften tabte 1-4 til portugisiske Benfica i tredje runde af kvalifikationen til Champions League.

Det siger midlertidig cheftræner Henrik Jensen i en udtalelse på klubbens hjemmeside.

- Vi er nødt til at tage ved lære af det her og gøre det endnu bedre næste gang. Det er det eneste, det handler om, siger han.

- Vi vil analysere den her kamp, lave en ny game-plan og eksekvere den på bedst mulig vis.

Klubben fra Herning har haft en begivenhedsrig uge, hvor FCM tirsdag i sidste uge knebent besejrede cypriotiske AEK Larnaca efter straffesparkskonkurrence i anden runde af Champions League-kvalifikationen.

Dagen efter kom beskeden om fyringen af FCM-cheftræner Bo Henriksen, som foreløbig er blevet afløst af assistenten Henrik Jensen.

Han fik fredag i sidste uge en god begyndelse med 5-1-sejren på udebane over OB i Superligaen.

Efter tirsdagens nederlag skal der et mindre fodboldmirakel til, hvis FC Midtjylland skal videre fra tredje kvalifikationsrunde, og det anerkender træneren.

- Lad os se, hvad der sker, mens selvfølgelig bliver det utroligt svært, siger han.

Han siger, at det var et rigtig godt hold, ulvene mødte tirsdag i Lissabon.

- De har spillere i topklasse, og de var i kvartfinalen i Champions League sidste sæson. Vi vidste, at det ville blive en svær opgave, og vi klarede første kvarter godt.

Benfica scorede tre af målene i første halveg.

- Man kan godt sige, at vi lavede fejl ved målene, men jeg ser det mere, som om at Benfica viste deres kvalitet i de situationer, siger Henrik Jensen.

Henrik Jensen mener, at FCM kom bedre med i kampen i anden halvleg, hvor Pione Sisto scorede på et straffespark, mens Benfica dog også fik sat et mål ind.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.