FCN nedlægger Brøndby og fortsætter flot sæsonstart

FC Nordsjælland fulgte søndag op på en fornem sæsonstart, da holdet vandt 3-1 på Brøndby Stadion.

FC Nordsjælland topper Superligaen med to sejre i to kampe. <i>Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix</i>

FC Nordsjælland topper Superligaen med to sejre i to kampe. Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Et ungt FC Nordsjælland-mandskab besejrede søndag Brøndby med 3-1.

Med sejren fortsatte FCN sin flotte sæsonstart. Mandskabet er nu på to sejre i de første to kampe af Superligaen.

Den offensive profil Andreas Schjelderup spillede en hovedrolle, da han lavede både mål og assist i kampen, hvor FCN igen viste evnen til at spille sig ud af et højt pres og være farlige på hurtige omstillinger.

FCN havde historisk set haft det svært på Brøndby Stadion, da det inden opgøret bare var blevet til to sejre i de seneste ti kampe ude mod Brøndby.

Gæsterne viste mod på at ændre den dårlige statistik og var kyniske foran mål, mens Brøndby havde svært ved at spille sig til de store chancer på trods af en del boldbesiddelse.

Med nederlaget har Brøndby nu på tre point efter to runder af Superligaen.

Brøndby virkede opsatte på at levere foran de fremmødte hjemmefans, men det var FCN, som efter bare tre minutter bragte sig i front.

FCN-angriberen Andreas Schjelderup brød igennem i Brøndbys venstre forsvarsside, og inde foran målet fandt han angrebskollegaen Ernest Nuamah, som kunne glide bolden det sidste stykke over stregen.

Brøndby forsøgte at gå i et højt pres, men FCN virkede komfortable og var dygtige til at spille bolden ud fra bagkæden, mens holdets angribere lurede på at true Brøndby i bagrummet.

Hjemmeholdet havde svært ved at komme til gennembrud, derfor endte mange angreb med indlæg fra holdets venstreside.

Brøndby kom offensivt ud efter pausen, og kort inde i anden halvleg udnyttede Brøndby-midtbanen Josip Radosevic et straffespark, da han gjorde det til 1-1.

Kampen bølgede efterfølgende frem og tilbage i et højt tempo, og Brøndby-målmand Mads Hermansen leverede flere flotte redninger. Han kunne dog ikke stille noget op, da Schjelderup med tyve minutter igen sparkede gæsterne på 2-1.

Kort udbyggede FCN føringen, da angriberen Benjamin Nygren lukkede og slukkede til slutresultatet 3-1 efter et hjørnespark.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.