Flot slutrunde sender Marcus Helligkilde i top-10 til Barbasol

Marcus Helligkilde gik Barbasols sidste runde i 66 slag og sætter punktum for turneringen med en ottendeplads.

Danske Marcus Helligkilde spillede en eksemplarisk sidste runde ved PGA-turneringen Barbasol i Nicholasville i den amerikanske delstat Kentucky.

Banen blev gået i 66 slag og satte for alvor sit præg på den 25-årige danskers slutplacering.

Han endte nemlig på en ottendeplads, som han deler med fire andre. Den sidste runde skød ham hele 17 pladser op i den samlede stilling, og han er dermed den bedst placerede dansker ved turneringen.

Helligkilde fik ikke den bedste start til turneringen, men kom heller ikke katastrofalt afsted, da han gik første runde i 69 slag. Dagen efter gik lidt værre, og danskeren måtte bruge 70 slag på banen.

Tredje dag begyndte det hele dog at se lidt bedre ud. 66 slag blev der brugt, og den bedrift blev altså gentaget søndag.

Banen blev gået på de første fire huller, inden danskeren satte en flot birdie ind på femte hul. Det blev fulgt op af en ærgerlig bogey, men det blev der gjort bod på tre huller senere med en birdie på niende hul, inden danskeren kunne notere sig endnu et slag under par med en birdie på hul 10.

Resten af runden bød på birdies på 12., 14. og 17. hul, med en bogey på hul 13.

Længere nede i tabellen sluttede danskerne Lucas Bjerregaard og Niklas Nørgaard Møller sig på en delt 27.-plads. Bjerregaard sluttede turneringen af med en runde på i 70 slag, mens Nørgaard Møller sluttede turneringen med en runde på 72 slag.

Danske Søren Kjeldsen var også med til slut. Han gik sidste runde i 73 slag og sluttede på en delt 74.-plads.

Turneringen blev vundet af amerikanske Trey Mullinax.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.