Flybøvl forsinker landsholdets rejse til Wien

Landsholdet skulle være fløjet fra Paris til Wien lørdag formiddag, men er forsinket i timevis.

Danskerne var flyvende fredag på Stade de France, men lørdag var der problemer med at komme op i luften. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Danskerne var flyvende fredag på Stade de France, men lørdag var der problemer med at komme op i luften. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det danske fodboldlandshold har fået en noget længere rejsedag end planlagt efter fredagens imponerende og overraskende 2-1-sejr ude over Frankrig i Nations League.

Oprindeligt var planen at rejse videre til Wien lørdag formiddag, men allerede efter kampens afslutning fredag var rejsen blevet udskudt i nogle timer på grund af flyforsinkelse.

Lørdag er landsholdets fly yderligere forsinket, og afgangen fra Paris til Wien er skubbet gang på gang. Lørdag klokken 16.15 befandt landsholdet sig derfor stadig i den franske hovedstad.

Holdet kommer derfor ikke til at kunne træne omkring klokken 18 i Wien, hvilket var den oprindelige plan. Forsinkelsen betyder også, at landsholdet har aflyst lørdagens planlagte presseaktiviteter.

Landstræner Kasper Hjulmand kan dog glæde sig over, at der stadig er god tid, før landsholdet skal i aktion i den østrigske hovedstad mandag aften.

Samtidig var lørdagen primært tiltænkt restitutionstræning for de spillere, der var i aktion på Stade de France.

Søndag får landsholdsspillerne mulighed for at træne på Ernst Happel Stadion i Wien. Samme sted spilles mandagens Nations League-kamp mod Østrig.

Der er tale om et topopgør i gruppen, da Østrig åbnede Nations League-gruppespillet med en 3-0-sejr ude over Kroatien.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.