Fodboldspillere opmuntrede børn fanget i lang kø: - Vi må glæde dem, vi kan, i sådan en situation her

Selvom bussen holdt stille i over 2,5 time, fandt spillerne en måde at få tiden til at gå

Spillerne fra Hobro IK gav autografer og selfies til børn fra en bus, der ligesom bussen fra Hobro var fanget i den lange kø inden Storebæltsbroen. <i>Foto: Hobro IK</i>

Spillerne fra Hobro IK gav autografer og selfies til børn fra en bus, der ligesom bussen fra Hobro var fanget i den lange kø inden Storebæltsbroen. Foto: Hobro IK

NYBORG:Lørdag formiddag, omkring 2,5 kilometer fra Nyborg på Fyn, sad en gruppe ellers kampklare fodboldspillere fra Hobro stille i deres spillerbus i flere timer.

Det til trods for, at fodboldholdet skulle nå at ankomme til Hillerød Stadion, inden kampen mellem Hobro IK og Hillerød var planlagt til at starte klokken 14.00.

Bussen med spillere sad nemlig fanget i en lang kø, der opstod i forbindelse med en redningsaktion på Storebæltsbroen, som var lukket fra sidst på formiddagen og frem til omkring 13.10. Episoden skabte lange køer på både Sjælland og Fyn. 

Og uden mulighed for at krydse broen indenfor en overskuelig tidshorisont, så fodboldklubben Hobro IK sig nødsaget til at aflyse dagens kamp mod Hillerød.

- Vi har holdt stille her i 2,5 time efterhånden, fortæller Mikkel Højbo, Presse- og kommunikationschef i Hobro IK, der er med i bussen lørdag middag.

Proviant og godt selskab er der heldigvis nok af, oplyser Mikkel Højbo, men ellers er der ikke meget at glæde sig over ved situationen.

- Det er med oprejst pande, men det er selvfølgelig mega ærgerligt. Vi ville gerne have spillet. Det var sidste kamp for os inden vinterpausen, og vi ville gerne have sluttet godt af og alle de der ting. Men folk er ved godt mod, trods alt. Situationen er nok værre for nogle andre, siden vi holder her, fortæller pressechefen.

- Vi har heldigvis ekstra mad med i bussen, så vi lider ingen nød, forsikrer han.

Selv hvis bussen snart kan krydse Storebæltsbroen, er det ikke en mulighed at rykke kampen til senere.

- Grunden til, at vi ikke kan udskyde kampen til senere, er, at Hillerød ikke har noget lys på stadion, så vi har en bagkant, der hedder, at solen går ned omkring klokken 16.08, så vi kan ikke bare flytte kampen til i aften.

Selvom situationen er ærgerlig, får spillerne dog det bedste ud af den. Da en flok børn i en anden stillestående bus fik øje på spillerbussen i den lange kø, stillede fodboldspillerne fra Hobro IK op til både snak, selfies og autograf-skrivning i nødsporet.

- Det var meget hyggeligt, siger Mikkel Højbo.

- Vi må glæde dem, vi kan, i sådan en situation her, tilføjer han.

Så snart det bliver muligt, vender spillerbussen om og kører tilbage til Nordjylland. Klubben ved endnu ikke, hvornår kampen mod Hillerød kan afvikles.

Hobro IK blev fanget i kø inden Storebæltsbroen

4
Hobro IK blev fanget i kø inden Storebæltsbroen Hobro IK blev fanget i kø inden Storebæltsbroen Hobro IK blev fanget i kø inden Storebæltsbroen Hobro IK blev fanget i kø inden Storebæltsbroen
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.