AaB

For mange AaB'ere underpræsterede: - Vores autoritet var væk

AaB-træner Jacob Friis ægrer sig over, at AaB ikke fik fulgt op på sejren over FC København

Det ville ikke lykkes for AaB-spillerne mandag aften. Foto: Torben Hansen

Det ville ikke lykkes for AaB-spillerne mandag aften. Foto: Torben Hansen

FODBOLD:AaB forpassede muligheden for for alvor at bide sig fast i toppen af 3F Superligaen, da det mandag aften blev til et skuffende 1-3-nederlag på hjemmebane til Vejle Boldklub.

Nederlaget sendte AaB ud af top-seks, og der er nu fem point op til de tre førende hold i rækken. For en uge siden var der ellers grobund for optimisme efter 2-1-sejren over FC København, men den gode præstation fik AaB'erne ikke fulgt op på mandag aften.

- Det er to forskellige kampe, men der var for mange, der underpræsterede i dag. Den usikkerhed, det gav, virkede til at forplante sig, så vores autoritet var væk.

- Vi har haft en god udstråling i forhold til at dirigere med hinanden, men det var væk i dag, fordi der åbenbart var for mange, der havde nok at gøre med at hænge i med neglene. Det ærgrer mig, for vi kom fra en rigtig god præstation mod FCK, siger AaB-træner Jacob Friis.

AaB fik ellers en drømmestart på mandagens kamp, da Frederik Børsting gjorde det til 1-0 i det 12. minut, men efter Allan Sousas udligning efter en halv times spil sad Vejle på det meste i første halvleg.

En udvikling, som Jacob Friis forsøgte at imødegå ved fra anden halvlegs start at skifte formation fra 3-4-3 til 3-5-2.

- I første halvleg vandt de for mange nedfaldsbolde, men det var tydeligt, at vi fik bedre styr på det i anden halvleg. Vi havde også tre-fire fine indspil, men vi må sige, at Vejle var mere effektive i den del af spillet, siger Jacob Friis.

AaB skal i kamp igen på søndag på hjemmebane mod Brøndby.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.