Formel 1-køreren Albon endte på intensiv efter operation

Alexander Albon er ovenpå igen, efter at han i weekenden endte i respirator efter en operation.

Alexander Albon nåede at træne på Monza-banen, men kom hverken i aktion i kvalifikationen eller løbet. <i>Massimo Pinca/Reuters</i>

Alexander Albon nåede at træne på Monza-banen, men kom hverken i aktion i kvalifikationen eller løbet. Massimo Pinca/Reuters

Weekenden endte dramatisk for Formel 1-køreren Alexander Albon, efter at han før tredje træning måtte melde fra til grandprixet i Italien med blindtarmsbetændelse.

På sin hjemmeside skriver holdet Williams, at den 26-årige racerkører blev opereret lørdag ved middagstid. Herefter opstod der komplikationer på grund af narkosen.

Albon fik vejrtrækningsbesvær og blev overført til intensivafdelingen. Der var tale om en "kendt, men usædvanlig komplikation", forklarer Williams.

- Han gjorde store fremskridt i løbet af natten og kunne i går (søndag, red.) morges blive flyttet fra sin respirator, skriver holdet.

Det forventes, at den tidligere Red Bull-stjerne kan vende hjem tirsdag.

- Alex' fulde fokus er på at komme sig og forberede sig på grandprixet i Singapore senere på måneden, lyder det.

Formel 1-grandprixet i weekenden blev afholdt på Monza-banen.

Red Bulls Max Verstappen løb med sejren, mens den danske Haas-kører, Kevin Magnussen, sluttede på 16.-pladsen.

I Albons fravær fik Nyck De Vries for første gang chancen i motorsportens kongeklasse, og han kvitterede for muligheden ved at blive nummer ni og skaffe holdet to point.

Dermed har han modsat Williams-kollegaen Nicholas Latifi fået point i sæsonen. Canadieren er stadig ikke kommet på tavlen.

Albon har skrabet fire point sammen, men Williams' seks point placerer holdet på en klar sidsteplads i konstruktørernes regnskab.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.