Formel 1-reservekører afviser forfremmelse: Kører ikke for dem

Oscar Piastri blev forfremmet af Alpine-teamet uden at vide det, og han afviser at køre for teamet næste år.

Det lignede en lige-ud-ad-landevejen historie, da Formel 1-teamet Alpine tidligere tirsdag offentliggjorde, at teamet fra næste år forfremmer Oscar Piastri fra reservekører til afløser for Fernando Alonso, når spanieren skifter til Aston Martin-teamet.

Ung og meget talentfuld kører, 21 år og fra Australien, vinder af Formel 2-mesterskabet i sin debutsæson sidste år. En klassisk forfremmelse af Oscar Piastri.

Men så gik australieren selv til tasterne på Twitter. Og det vendte op og ned på hele historien, for Oscar Piastri afviser på det kraftigste, at han skal afløse spanske Alonso. Faktisk annoncerer han et brud med Alpine.

- Jeg kan forstå, at Alpine, uden at have aftalt det med mig, har udsendt en pressemeddelelse sent i eftermiddag om, at jeg kører for dem næste år.

- Dette er forkert, og jeg har ikke underskrevet en kontrakt med Alpine for 2023. Jeg kører ikke for Alpine næste år, skriver Oscar Piastri på Twitter.

Alpine-teamet har endnu ikke svaret på bandbullen fra teamets reservekører, som Alpine havde tiltænkt rollen som makker for franske Esteban Ocon fra næste år.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden