Forvist NBA-stjerne laver onemanshow i Brooklyn-sejr

Kyrie Irving lavede hele 50 point, da Brooklyn Nets på udebane besejrede Charlotte Hornets i NBA.

Kyrie Irving havde en stor aften for Brooklyn Nets. <i>Jacob Kupferman/Ritzau Scanpix</i>

Kyrie Irving havde en stor aften for Brooklyn Nets. Jacob Kupferman/Ritzau Scanpix

NBA-spilleren Kyrie Irving er fortsat ikke velkommen på sin egen hjemmebane. Men han har tilsyneladende intet problem med at finde sig til rette i fremmede haller.

Natten til onsdag dansk tid leverede den 29-årige basketstjerne et sandt onemanshow, da Brooklyn Nets på udebane i North Carolina vandt 132-121 over Charlotte Hornets.

Den træfsikre guard scorede hele 50 point og satte personlig sæsonrekord med en præstation, der fik de øvrige spillere til at lette på hatten.

- Det var mesterklasse. Unge spillere bør se denne kamp, og lære hvad der skal til for at score på dette niveau, siger holdkammeraten Kevin Durant ifølge nba.com.

Irving sendte 15 af sine 19 skudforsøg i kurven og scorede desuden på 11 straffekast undervejs. Han lavede 16 af sine 50 point i kampens sidste quarter.

- Vi har en helt særlig spiller på holdet, og i denne kamp var han ufattelig effektiv og svær at forsvare sig imod, siger Brooklyn Nets' coach, Steve Nash til nba.com.

Trods sejren befinder Brooklyn Nets sig på en beskeden ottendeplads i NBA's østlige ligahalvdel.

En af årsagerne til de skuffende resultater er givetvis, at Kyrie Irving kun spiller et fåtal af holdets kampe.

Irving er nemlig ikke vaccineret mod coronavirus og er derfor udelukket fra indendørs sport i en række amerikanske delstater - blandt andet fra Brooklyn Nets' hjemmekampe i New York.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden