Frankfurts træner melder Lindstrøm klar til EL-finale

Den tidligere Brøndby-spiller er sin skade kvit og er med i Frankfurts trup til Europa League-finalen.

Jesper Lindstrøm var i april med til at ekspedere FC Barcelona ud af Europa League i kvartfinalen. <i>Lluis Gene/Ritzau Scanpix</i>

Jesper Lindstrøm var i april med til at ekspedere FC Barcelona ud af Europa League i kvartfinalen. Lluis Gene/Ritzau Scanpix

Der bliver dansk islæt i Europa League-finalen onsdag mellem Eintracht Frankfurt og skotske Rangers FC. Som minimum på bænken.

Den danske offensivspiller Jesper Lindstrøm er blevet sin skade kvit og vil være med i tyskernes trup. Det siger Frankfurt-træner Oliver Glasner på et pressemøde ifølge DPA.

- Jesper har det godt. Han er klar til at spille, lyder det fra Glasner.

Den tidligere Brøndby-spiller har døjet med en muskelskade i låret siden slutningen af april, men han er altså atter klar.

Han deltog i holdets træning tirsdag, som var den sidste inden onsdagens europæiske finale i Sevilla mod Rangers.

- Jeg vil sove på, om han skal starte inde eller starte på bænken, siger Glasner om danskerens udsigt til en startplads.

Lindstrøm har været fast mand for tyskerne i denne sæson, hvor han har imponeret stort i Bundesligaen. Så meget, at han i sidste uge blev kåret som sæsonens bedste unge spiller i den stærke liga.

Han har scoret fem mål og lagt op til lige så mange i sine 29 ligakampe for Frankfurt i indeværende sæson.

Det er ikke blevet til scoringer i otte Europa League-kampe, men han har assisteret ved fire af tyskernes mål - blandt andet i choksejren på 3-2 ude mod FC Barcelona i kvartfinalen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden