Fransk forsvarsstjerne ventes klar mod Danmark

Raphaël Varane er ovre sine skadesproblemer. Franske medier regner med startplads mod Danmark.

Raphaél Varane var bænket i Frankrigs VM-premiere. <i>Franck Fife/Ritzau Scanpix</i>

Raphaél Varane var bænket i Frankrigs VM-premiere. Franck Fife/Ritzau Scanpix

Forsvarsstjernen Raphaël Varane ventes at stemple ind i VM-slutrunden lørdag, når Frankrig møder Danmark i anden spillerunde af gruppespillet i Qatar.

Den stærke Manchester United-stopper har været skadet og ikke spillet et eneste minut siden 22. oktober, men han er helt kampklar nu.

Varane var bænket i Frankrigs VM-premieresejr over Australien, men han var i stand til at spille den kamp, hvis det havde været nødvendigt.

Store franske medier som L'Equipe og RMC Sport forventer, at Varane starter inde mod Danmark, men det vil Deschamps dog ikke garantere, om end landstræneren giver indikationer på det.

- Han kunne godt have spillet i vores første kamp, for han var klar til det. Jeg har haft mange samtaler med ham, og til vores træninger har jeg kunnet se, at han er helt klar igen både fysisk og mentalt.

- Han kan bidrage med sin store erfaring, og det kan blive en vigtig faktor under VM. Men jeg har stadig ikke besluttet, om han spiller mod Danmark, siger Deschamps.

Landsholdsanfører Hugo Lloris indikerer også, at Raphaël Varane bliver en af de spillere, der skal beskytte det franske mål.

- Varane er en vigtig figur i vores omklædningsrum og en vigtig spiller på banen. Ham har vi brug for, når der venter en så vigtig kamp som den mod Danmark.

- Varane ser ud til at være i god form efter sine skadesproblemer, og han virker helt klar til at spille, siger Lloris.

29-årige Varane har spillet 87 landskampe, og han var med til at vinde VM-guld for fire år siden. Han har også vundet Champions League fire gange med Real Madrid.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.