Fransk træner: Vi manglede tydeligvis friske spillere

Der er nogle ting, det franske landshold skal arbejde videre med i træningen, siger træner efter dansk sejr.

I Didier Deschamps' fravær var det assistenttræner Guy Stephan, der fredag stod på sidelinjen for det franske landshold på Stade de France i Paris. <i>Franck Fife/Ritzau Scanpix</i>

I Didier Deschamps' fravær var det assistenttræner Guy Stephan, der fredag stod på sidelinjen for det franske landshold på Stade de France i Paris. Franck Fife/Ritzau Scanpix

Det var en kamp mellem to gode hold, men Frankrigs mangel på friske spillere blev i sidste ende afgørende.

Det mener assistenttræner for det franske landshold Guy Stephan efter 1-2-nederlaget til Danmark i Nations League-gruppespillet.

- Vi har spillere, som har spillet rigtig mange kampe i denne sæson, og det var tydeligt, at vi manglede friskhed, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Landstræner Didier Deschamps var fredag fraværende grundet sin fars død i tirsdags. Derfor var det Guy Stephan, der stod på sidelinjen i kampen mod Danmark.

Danmark kom bagud i begyndelsen af anden halvleg, da Karim Benzema drev gæk med det danske forsvar, men med to forrygende scoringer i den anden ende blev Andreas Cornelius helten på en stor aften for det danske landshold på Stade de France.

- Det var en kamp mellem to gode hold. Der var nogle mindre gode dele af spillet, men der var også nogle gode dele. Der er nogle ting, vi nu får mulighed for at arbejdere videre med i træningen, siger Guy Stephan ifølge nyhedsbureauet Reuters.

De få gange, Karim Benzema og Kylian Mbappé trådte på speederen i første halvleg, så tilskuerne, hvorfor de to regnes blandt klodens bedste angribere.

Uheldigvis for franskmændene måtte Mbappé lade sig udskifte i pausen med en skade.

Mandag skal Danmark møde Østrig på udebane. Østrigerne vandt 3-0 ude over Kroatien fredag aften.

Franskmændene rejser mandag til Kroatien til deres næste kamp.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden