Frederik Andersen brillerer med 28 redninger i comeback

Den danske målmand for Hurricanes spillede alle 60 minutter, da holdet for 13. gang i træk fik point hjemme.

Frederik Andersen redder et skud fra Philadelphia Flyers' Kevin Hayes. Carolina Hurricanes vandt 3-1. <i>Karl B Deblaker/Ritzau Scanpix</i>

Frederik Andersen redder et skud fra Philadelphia Flyers' Kevin Hayes. Carolina Hurricanes vandt 3-1. Karl B Deblaker/Ritzau Scanpix

Ishockeymålmanden Frederik Andersen var lørdag tilbage i buret for Carolina Hurricanes efter at have siddet udenfor i tre kampe på grund af en skade, og danskeren var med til at sikre sit hold en sejr på 3-1 over Philadelphia Flyers.

Med sejren er Hurricanes ubesejret i de seneste 13 kampe på hjemmebanen i Raleigh.

Udeholdet havde 29 skudforsøg, men den 32-årige dansker, der var på isen hele kampen, lod sig kun overliste en enkelt gang.

Frederik Andersen pådrog sig en skade i overkroppen den 3. marts, da han kolliderede med Washington Capitals Tom Wilson.

For at være sikker på ikke at have pådraget sig en hjernerystelse valgte han at tage en pause.

- Bare for at være sikker på, at jeg ikke løb nogen risiko og for at kunne udelukke, at det ikke var en hjernerystelse, siger han til det lokale medie News Observer.

- Overordnet følte jeg mig godt tilpas, tilføjer han efter sejren over Flyers.

Carolina Hurricanes er i gang med en stærk sæson i NHL. Holdet er på førstepladsen i Eastern Conference med 87 point efter 58 ud af de 82 kampe i grundspillet, der afgør, hvilke hold der gå videre til slutspilskampene.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.