Frederikshavn lammetævede topholdet på isen

Det er svært at blive klog på White Hawks-mandskabets niveau i Metal Ligaen, men fredag fløj de højt mod Herning 

Der var masser at juble over for Frederikshavn White Hawks fredag aften. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Der var masser at juble over for Frederikshavn White Hawks fredag aften. Arkivfoto: Bente Poder

FREDERIKSHAVN:Der var ishockeyfest blandt de godt 1000 tilskuere, der fredag aften var mødt op i Frederikshavn for at se White Hawks udfordre Metal Ligaens tophold fra Herning. De kunne nemlig se de lokale helte nedsable favoritterne med hele 6-1 og dermed tage den anden sejr i træk.

Herning stillede op i en svækket udgave uden den tidligere Frederikshavn-spiller Mathias Bau, og i målet var klassekeeper Mac Carruth fraværende, så unge Thor Baden i stedet fik æren. På aftenen var han dog ikke i nærheden af at matche hjemmeholdets Tadeas Galansky.

Frederikshavn White Hawks - Herning Blue Fox 6-1

  • Ishockey, Metal Ligaen
  • Periodecifre: 2-1, 2-0, 2-0
  • Mål: 1-0 Thomas Søndergaard (08.40), 2-0 Alexander Bumagin (11.57), 2-1 Mathias From (18.19), 3-1 Christopher Frederiksen (31,26), 4-1 Daniel Madsen (32.28), 5-1 Jonas Jakobsen (50.20), 6-1 Daniel Olsson Trkulja (55.38)
  • Udvisninger: Frederikshavn 5x2 min., Herning 8x2 min.
  • Tilskuere: 1029

Thomas Søndergaard og Alexander Bumagin gav hjemmeholdet en 2-0-føring godt halvvejs i 1. periode, men den tidligere Frederikshavn-spiller Mathias From fik reduceret inden den første periodepause, så kampen på det tidspunkt stadig var en åben forestilling.

Midtvejs i opgøret øgede Christopher Frederiksen og Daniel Madsen med ét minuts mellemrum til henholdsvis 3-1 og 4-1, og så var der reelt ikke mere modstand tilbage i Herning.

I 3. periode satte Jonas Jakobsen og Daniel Olsson Trkulja trumf på og sikrede White Hawks den knusende sejr på 6-1.

Det har været særdeles svært at blive klog på frederikshavnernes niveau i denne sæson, og der har da også været flere skuffelser end opture. Af den grund indtager holdet fortsat en mindre flatterende syvendeplads i Metal Ligaen.  Fredagens sejr sender dem dog op i haserne på Esbjerg, der blot er ét point bedre i tabellen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.