Aalborg Håndbold

Se billederne: Fremragende målmand bar Aalborg Håndbold til pligtsejr over bundprop

Simon Gade var den store spiller i sejren over Lemvig-Thyborøn

Simon Gade stod fremragende mod Lemvig-Thyborøn. Foto: Bente Poder

Simon Gade stod fremragende mod Lemvig-Thyborøn. Foto: Bente Poder

HÅNDBOLD:Selv om den sædvanlige skarphed foran mål manglede, hentede Aalborg Håndbold lørdag en sikker sejr i HTH Herreligaen, da hjemmekampen mod bundholdet Lemvig-Thyborøn blev vundet 24-20.

For mens offensiven ikke leverede på det sædvanlige niveau, var Simon Gade fremragende i den anden ende. Målmanden sluttede kampen med en redningsprocent på 51.

Se masser af billeder fra kampen nederst i artiklen.

Aalborg havde egentlig ikke problemer med at spille sig frem til gode chancer, men det meste blev brændt i kampens indledning. Den store synder var Magnus Saugstrup, der tre gange måtte se sine forsøg fra fri position blive reddet af Ronnie Nicolaisen i gæsternes mål.

I den modsatte ende stod Simon Gade og hans forsvar godt imod, men de mange brændte chancer betød alligevel, at Lemvig-Thyborøn efter otte minutter kunne bringe sig foran 2-1.

Hjemmeholdet kom dog hurtigt tilbage i teten, da Simon Gade to gange i træk kunne kaste bolden ned i et tomt Lemvig-mål, og så stod det 4-2 i nordjysk favør.

Den vestjyske bundprop hang dog fortsat godt på, og det første lille hul fik Aalborg Håndbold først slået efter 24 minutter, da indskiftede Andreas Holst med to scoringer i træk fik bragt sit hold foran 11-8.

Den store spiller for Aalborg Håndbold i første halvleg var dog Simon Gade. I de sidste godt fem minutter af første halvleg holdt han modstanderne fra at score, og så kunne Aalborg Håndbold gå til pause med en trods alt komfortabel 14-9-føring.

Igen fra anden halvlegs start var det de to holds målmænd, der afleverede det bedste indtryk. Aalborg Håndbold-spillerne brændte fortsat lystigt på Ronnie Nicolaisen, men i den modsatte ende holdt Simon Gade også fortsat sin redningsprocent over 50, så 10 minutter inde i anden halvleg var gæsterne trods alt kun kommet ét mål nærmere ved stillingen 17-13.

Lemvig-Thyborøn fik godt nok også reduceret til 17-14, men rigtigt spændende blev det aldrig. Aalborg Håndbold scorede kampens tre næste mål, og derfra var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse.

Helt godt blev det dog aldrig for Aalborg Håndbold, der lod til at lade sig lulle lidt i søvn af gæsternes meget tålmodige angrebsspil, så i sidste ende endte det med en beskeden sejr på fire mål.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.