Frustreret Potter vil arbejde med detaljerne i Chelseas spil

Generelt var defensiven god, men detaljerne mangler, siger ny Chelsea-træner efter pointtab mod Salzburg.

De var al mulig grund til eftertænksomhed hos Graham Potter, efter at Chelsea onsdag aften måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Red Bull Salzburg. <i>David Klein/Reuters</i>

De var al mulig grund til eftertænksomhed hos Graham Potter, efter at Chelsea onsdag aften måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Red Bull Salzburg. David Klein/Reuters

Chelsea er nødt til at arbejde med detaljerne.

Det siger holdets nye træner, Graham Potter, efter at London-klubben onsdag aften skuffende måtte tage fra Champions League-kampen mod Red Bull Salzburg med et enkelt point.

- Det er altid irriterende, når du lukker et mål ind. Generelt var den defensive præstation ret god. Det er blot de små detaljer, vi er nødt til at forbedre, siger den tidligere Brighton-træner, der tog over fra den fyrede Thomas Tuchel i sidste uge.

I starten af anden halvleg bragte Raheem Sterling hjemmeholdet foran 1-0, men en halv time senere fik Noah Okafor udlignet til slutresultatet 1-1, da hans flade afslutning fik en lille afretning.

- Vi er skuffede over resultatet. Vi scorede et godt mål, men mistede en smule i anden halvleg, siger Graham Potter.

I sidste uge tabte Chelsea 0-1 til Dinamo Zagreb, og med pointtabet mod Salzburg sætter det London-klubben yderligere under pres i turneringen.

- Det er, hvad det er, og vi er nødt til at børste det af os, siger Potter.

- Det har ikke været nemt for drengene, tilføjer han - sandsynligvis med henvisning til fyringen af Tuchel.

- Men attituden har været fantastisk. Der har ikke været nogen klager ud over det faktum, at vi ikke har fået tre point.

Med søndagens Premier League-kamp mod Liverpool udskudt på grund af den afdøde dronning Elizabeths begravelse mandag må Graham Potter vente indtil 1. oktober på sin anden kamp som Chelsea-manager.

Her venter Crystal Palace på udebane.

/ritzau/AFP

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.