Fuglsang brækker ribben i Tour de France-styrt

Jakob Fuglsang brækkede et ribben, da han styrtede på 15. etape af Tour de France søndag.

Jakob Fuglsang (i midten) ved endnu ikke, om han kan fortsætte i Tour de France. (Arkivfoto) <i>Thomas Samson/Ritzau Scanpix</i>

Jakob Fuglsang (i midten) ved endnu ikke, om han kan fortsætte i Tour de France. (Arkivfoto) Thomas Samson/Ritzau Scanpix

Jakob Fuglsang røg i asfalten på søndagens etape af Tour de France, og det har kostet danskeren et brækket ribben.

Det siger han til flere danske medier. Det er endnu uvist, om Fuglsang kan køre videre i verdens største cykelløb efter mandagens hviledag.

- Det gør ondt, når jeg står op. Nu må vi se, hvad jeg gør. Men jeg kører ikke videre, hvis det gør for ondt. Det er jeg blevet for gammel til, siger den 37-årige dansker til B.T.

Ekstra Bladet skriver, at Fuglsang desuden har slået sin ene albue og knæ og forlod en scanning i søndagens målby, Carcassonne, haltende.

Fuglsang røg ned i et styrt små 70 kilometer fra mål, der også involverede Steven Kruijswijk. Jumbo-Visma-hollænderen kunne dog modsat Fuglsang ikke fortsætte.

Kruijswijk tog sig kravebenet og blev kørt væk i en ambulance. Dermed mistede Jonas Vingegaard to hjælpere søndag, da Primoz Roglic inden etapen trak sig. Sloveneren havde døjet med efterveerne af et voldsomt styrt på 5. etape.

Jonas Vingegaard styrtede også søndag, men er sluppet med nogle skrammer, som han ikke forventer vil påvirke ham i resten af løbet.

Generelt var det ikke en god dag for danskerne i Touren. Før etapen måtte Magnus Cort trække sig med en positiv coronaprøve, og Michael Mørkøv kom ikke i mål inden for tidsgrænsen og er derfor også færdig i løbet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.