Tuchel knust over Chelsea-exit

Træner Thomas Tuchel havde håbet at skulle vente længe med at forlade Chelsea

Thomas Tuchel fik lidt mere end halvandet år som træner for Chelsea. <i>Arkivfoto: Denis Lovrovic/Ritzau Scanpix</i>

Thomas Tuchel fik lidt mere end halvandet år som træner for Chelsea. Arkivfoto: Denis Lovrovic/Ritzau Scanpix

LONDON:For fem dage siden blev træner Thomas Tuchel fyret i Chelsea efter en skuffende sæsonstart.

Den 49-årige tysker havde dog håbet at blive i London-klubben meget længere. Det fortæller han i et opslag på Twitter, hvor han for første gang sætter ord på fyringen.

- Dette er en af de sværeste udtalelser, jeg nogensinde har skullet skrive - og én, jeg håbede, at jeg ikke ville behøve at skrive i mange år. Jeg er knust over, at min tid i Chelsea er slut.

- Det er en klub, hvor jeg følte mig hjemme både professionelt og personligt. Tusind tak til alle, spillerne og supporterne for at have fået mig til at føle mig meget velkommen fra begyndelsen, lyder det fra Thomas Tuchel.

Han blev ansat i Chelsea i januar 2021 og oplevede sin største succes med klubben få måneder senere, da Champions League-trofæet blev vundet med finalesejren over Manchester City. Siden vandt Chelsea også VM for klubhold.

- Den stolthed og glæde, jeg følte ved at hjælpe holdet til at vinde Champions League og VM for klubhold, vil forblive hos mig.

- Jeg er beæret over at have været en del af denne klubs historie, og minderne fra de seneste 19 måneder vil altid have en særlig plads i mit hjerte, lyder det fra Tuchel.

Chelsea ligger nummer seks i Premier League efter seks runder. 

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden