Galatasaray bekræfter forhandlinger om AaB-stopper

Meget tyder på, at Mathias Ross er på vej til Galatasaray, som bekræfter forhandlinger med AaB.

Mathias Ross (til venstre) ser ud til at være fortid i AaB. Her ses han i en kamp mod Randers. <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Mathias Ross (til venstre) ser ud til at være fortid i AaB. Her ses han i en kamp mod Randers. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Superligaklubben AaB kan meget vel miste forsvarsspilleren Mathias Ross i den nærmeste fremtid.

I et opslag på Twitter skriver den tyrkiske storklub Galatasaray, at man er i forhandlinger med aalborgenserne om at købe den 21-årige stopper.

Tidligere onsdag oplyste AaB, at klubben forhandlede med en unavngiven udenlandsk klub om et salg af nordjyden.

Det skete i en selskabsmeddelelse, hvor klubben samtidig opjusterede sine forventninger til det økonomiske resultat i det igangværende regnskabsår.

AaB forventer nu et minus på mellem 8 og 12 millioner. Tidligere var forventningen, at man ville lande i et minus på mellem 10 og 15 millioner kroner.

Skifter Ross til Galatasaray, støder han til en trup, som allerede har en dansker i skikkelse af landsholdsspilleren Victor Nelsson. Nelsson skiftede for et år siden til Istanbul-klubben fra FC København.

Mathias Ross har været i AaB, siden han var U13-spiller. Han har spillet 104 kampe på førsteholdet og scoret seks mål.

Trods sin beskedne alder har han ved flere lejligheder båret anførerbindet i barndomsklubben, hvor han har kontrakt indtil sommeren 2025.

Præstationerne hos AaB har sikret ham en plads på det danske U21-landshold, hvor han indtil videre har spillet to kampe.

I denne sæson står Ross noteret for otte kampe og et mål.

Vitesse blev i løbet af sommerens transfervindue nævnt som et godt bud på en kommende arbejdsgiver for Ross, men skiftet glippede.

Nu kan destinationen i stedet hedde Tyrkiet, hvor Galatasaray i øjeblikket ligger nummer syv. I den forgangne sæson endte holdet som nummer 13.

Torsdag er sidste dag i det tyrkiske transfervindue.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.