Gartenmann efter saksespark: Som brun sovs og kartofler

Stefan Gartenmann lavede en kandidat til årets mål med en vild saksesparksscoring mod Randers.

Sønderjyske-spillerne jubler efter Stefan Gartenmanns scoring. <i>Frank Cilius/Ritzau Scanpix</i>

Sønderjyske-spillerne jubler efter Stefan Gartenmanns scoring. Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Stefan Gartenmann scorede et vildt saksesparksmål, da Sønderjyske for 13. superligakamp gik fra banen uden sejr efter 1-1 mod Randers.

Man skulle ikke tro, at en forsvarsspiller som Stefan Gartenmann er vant til at lave den slags spektakulære mål, men det er faktisk ikke første gang, at den store forsvarsspiller scorer på saksespark. Det samme gjorde han nemlig tilbage i 2018 i en kamp mod Hobro.

- Mig og saksesparksmål er ligesom brun sovs og kartofler. På den måde er jeg lidt en sjov spiller. Nogle gange ser det lidt dumt og sjovt ud, når jeg prøver lidt ekstraordinære ting, og andre gange så laver jeg det der.

Alligevel var det altså ikke nok for Sønderjyske, der endnu engang måtte tage til takke med blot et enkelt point. Og det frustrerer målscoreren.

- Det er frustrerende, at vi ikke vinder i dag. Vi har en god følelse. Vi føler, at vi gør nok til at vinde, men endnu engang så er det den sidste kynisme i felterne, der mangler.

Gartenmann tror dog på ketchupeffekten. Han tror nemlig, at hvis først Sønderjyske kan hente den længe ventede første sejr, så kommer de næste sejre også helt automatisk.

- Vi har troen på, at hvis først vi får den første sejr, så skal det nok vende, og så skal der nok komme flere af dem. Omvendt så kræver det også den første sejr, og det har vi manglet lidt.

Nu står Sønderjyske over for et nedrykningsspil. Her venter der ti kampe mod direkte konkurrenter. Gartenmann erkender, at det bliver svært, men har på ingen måde opgivet missionen om at overleve i ligaen.

- Der er ingen tvivl om, at vores konkurrenter også kommer til at få point, så der er ingen tvivl, om at det kommer til at kræve et nedrykningsspil med rigtig mange sejre og rigtig meget vind i sejlene.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden