GOG-stjerne hopper fra banen til trænergerningen i 2023

Den tidligere landsholdsspiller Morten Olsen skal fra sommeren 2023 være assistenttræner i TMS Ringsted.

Morten Olsen går til sommer i gang med sin sidste sæson som aktiv. Fra sommeren 2023 står den på trænergerning. (Arkivfoto) <i>Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix</i>

Morten Olsen går til sommer i gang med sin sidste sæson som aktiv. Fra sommeren 2023 står den på trænergerning. (Arkivfoto) Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

GOG-playmaker Morten Olsen er kendt for sin gode håndboldhjerne, som blandt andet har været med til at sikre det danske landshold store titler.

Fra sommeren 2023 skal Olsen dog bruge sin hjerne på bænken i stedet for på banen.

Han oplyser til TV 2 Sport, at han indstiller sin aktive karriere efter næste sæson, hvor han i stedet har takket ja til at blive assistenttræner hos TMS Ringsted.

Det sjællandske hold er netop rykket ud af landets bedste række.

Morten Olsen var en bærende profil på det danske landshold, som i 2016 vandt OL-guld i Rio, ligesom han også var med til at vinde VM-guld i både 2019 og 2021.

OL-sølvmedaljen i Tokyo sidste år blev den 37-årige playmakers sidste turnering med det danske landshold. Han nåede at spille 118 landskampe og score 218 mål i rødt og hvidt.

Han har tidligere nævnt, at kroppen var ved at være slidt, og at et karrierestop efter kontraktudløb sommeren 2023 var meget sandsynligt.

De tanker er nu blevet til virkelighed, efter at han har sagt ja til at prøve kræfter med trænergerningen hos TMS Ringsted.

Her skal han efter planen assistere Marc Uhd, der tiltræder som cheftræner forud for den kommende sæson.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.