Golden State Warriors er nu kun en sejr fra NBA-titlen

Golden State Warriors' Andrew Wiggings scorede 26 point og leverede en flot indsats i kamp fem i finaleserien.

Golden State Warriors' Andrew Wiggins var med til at bringe sit hold tættere på NBA-titlen, da han natten til mandag stod for 26 point mod Boston Celtics. <i>Pool/Ritzau Scanpix</i>

Golden State Warriors' Andrew Wiggins var med til at bringe sit hold tættere på NBA-titlen, da han natten til mandag stod for 26 point mod Boston Celtics. Pool/Ritzau Scanpix

Golden State Warriors slog natten til tirsdag dansk tid Boston Celtics 104-94 i den femte af maksimalt syv kampe i NBA-finaleserien.

Dermed sikrede Golden State sig to matchbolde i finaleserien.

Efter fem spillede kampe har Golden State Warriors vundet tre, mens Boston Celtics har taget to sejre.

Golden State Warriors, der har hjemmebane i San Francisco, er nu kun en enkelt sejr fra igen at kunne kalde sig NBA-mester. Steve Kerrs mandskab vandt også titlen i 2015, 2017 og 2018.

Andrew Wiggins fra Golden State stod for 26 point i sejren. Han leverede en solid indsats, i en kamp hvor holdets store stjerne Stephen Curry ikke nåede sit topniveau, fordi det lykkedes Boston Celtics at lukke ham ned gennem store dele af kampen.

Det er første gang i Currys karriere, at han ikke har lavet en trepointscoring i en finalekamp og første gang siden 2018, at han ikke har lavet en i en NBA-kamp.

Selv om Curry ikke spillede sit bedste i kampen natten til tirsdag, formåede han stadig at sætte 16 point på tavlen.

Golden State Warriors' anden store trepointsskytte, Klay Thompson, fandt kurven på fem trepointsforsøg og leverede i alt 21 point.

Jayson Tatum fra Boston Celtics blev kampens topscorer, da han sikrede sit hold 27 point i nederlaget.

Golden State Warriors kan sikre sig trofæet, når sjette kamp spilles i Boston på torsdag. Vinder Boston Celtics kampen, bliver mesterskabet afgjort i den syvende kamp.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden