Gytkjær sørger for sensationel oprykkersejr over Juventus

Den danske angriber Christian Gytkjær blev helten, da den lille klub Monza nedlagde storklubbens Juventus.

Christian Gytkjær fik noget at juble over, da han prikkede kuglen i kassen og sørgede for sejr over mægtige Juventus. <i>Alberto Lingria/Reuters</i>

Christian Gytkjær fik noget at juble over, da han prikkede kuglen i kassen og sørgede for sejr over mægtige Juventus. Alberto Lingria/Reuters

Juventus er havnet i et hul, som Christian Gytkjær søndag gravede dybere.

Den danske angriber scorede kampens enlige mål, da Serie A-oprykkeren AC Monza på hjemmebane overraskede stort og gjorde det af med den skrantende storklub fra Torino.

20 minutter efter sin indskiftning sneg han sig i kampens 74. minut ind bag Juventus-defensiven og prikkede et indlæg forbi reservekeeper Mattia Perin.

Forinden havde Angel Di Maria gjort livet svært for Juventus, der var ramt af flere karantæner og skader. Argentineren blev således smidt ud allerede i første halvleg, da han fik direkte rødt kort.

Det er første gang i sæsonen, at Christian Gytkjær lykkes med at finde netmaskerne. Den tidligere landsholdsangriber er udelukkende blevet brugt som indskifter, på trods af at han i sidste sæson var fast mand i angrebet.

Med sit mål sikrede han samtidig Monza den første sejr i sæsonen. Klubben havde inden søndagens opgør spillet en uafgjort kamp og tabt fem.

Dermed faldt de tre point på et tørt sted. De sørgede nemlig for, at oprykkerne ikke længere er sidst i Serie A.

Storklubben Juventus har fået en sløj start på sæsonen og må lige nu nøjes med en placering som nummer otte i Serie A.

Flere profiler døjer med skader, og klubben har blot hentet to sejre efter syv runder. Derudover er det blevet til fire uafgjorte kampe og nu også et nederlag.

Resultaterne har betydet, at sædet under cheftræner Massimiliano Allegri så småt er blevet varmet op, og efter søndagens nedtur vil en del af klubbens fans formentlig forvente en reaktion fra ledelsesgangen.

Søndag var han ikke at finde på trænerbænken. Han havde nemlig karantæne, fordi han i forrige kamp var blevet bortvist.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.