Haaland sænkede eksklub: Han er ustoppelig

Erling Haaland blev matchvinder mod eksklubben Dortmund med en akrobatisk scoring i Manchester Citys 2-1-sejr.

På akrobatisk vis blev nordmanden matchvinder mod Borussia Dortmund. <i>Carl Recine/Ritzau Scanpix</i>

På akrobatisk vis blev nordmanden matchvinder mod Borussia Dortmund. Carl Recine/Ritzau Scanpix

Erling Haalands tidligere holdkammerater fra Borussia Dortmund er ikke overraskede over, at deres ekskollega onsdag aften gjorde det onde ved Dortmund i Champions League.

Nordmanden blev matchvinder med et drømmemål til slutresultatet 2-1. Haaland hoppede op med benet i anden sals højde og fik på akrobatisk vis stødt bolden i mål.

- Jeg vidste bare, at han ville gøre det. Ikke mange har en plan, der kan stoppe ham. Vi gjorde det rigtig godt i over 80 minutter, men så gjorde han bare de ting, han nu gør. Desværre for os, siger Dortmund-midtbanespilleren Jude Bellingham, der scorede opgørets første mål.

Dortmund-stopperen Mats Hummels ærgrer sig også over at måtte rejse tomhændet fra Manchester efter Haalands vilde fuldtræffer.

- Vi stod rigtigt placeret i forsvaret, men der var ingen, som lukkede ned for spilleren med bolden, så vi lod et indlæg nå helt frem til Erling Haaland, som bare er Erling Haaland.

- Det føles utrolig negativt at have tabt, når det skulle ske på den her måde. Fodbold handler om at vinde, men et enkelt point herovre ville heller ikke have været noget dårligt resultat, siger Hummels til den tyske tv-station DAZN.

Nordmandens mål imponerer også den tidligere forsvarsstjerne Rio Ferdinand, der i dag er fodboldekspert hos britiske BT Sport.

- Det var en mageløs afslutning. Bolden var bag ved ham, og alligevel var det en fantastisk afslutning. Det er kun Zlatan Ibrahimovic, der scorer sådan nogle mål, siger Ferdinand.

Fire minutter inden Haalands scoring udlignede John Stones på et flot langskud. Haaland er dog ikke i tvivl om, hvilken scoring der var smukkest.

- Vi scorede to flotte mål i dag, men mit var det bedste, må jeg være ærlig at sige, siger Haaland til BT Sport.

Den 22-årige angriber har scoret 12 mål i sine otte første kampe for Manchester City.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden