Håndboldklubben Ajax København er truet af konkurs

Spillerne i Ajax København har ikke fået løn 1. september. Selskabet bag herretruppen risikerer konkurs.

Håndboldklubben Ajax København er i økonomiske problemer, og klubbens herrehold i 1. division har ikke fået løn i september. Det skriver Sjællandske Medier.

Fredag aften vandt Ajax premieren mod FIF, og det skete med spillere, der ikke havde fået løn 1. september og for nogles vedkommende heller ikke i august.

Desuden har spillertruppen ikke været forsikret i månedsvis, og det er et krav i standardkontrakten, skriver Sjællandske Medier.

Det fik Håndbold Spiller Foreningen først at vide, da man blev gjort opmærksom på den manglende løn tidligere på ugen.

Skat har indgivet konkursbegæring mod klubben, og den skal behandles i skifteretten 20. september, oplyser bestyrelsesformand Henrik Ritlov til Sjællandske Medier.

Han har overtaget driften af klubben, efter at direktør Daniel Svensson er stoppet for at starte som kommerciel direktør i Team Danmark.

Henrik Ritlov forklarer, at klubben har betalt et coronalån på 900.000 kroner tilbage til Skat, men det skulle være betalt til Gældsstyrelsen. Det betød, at der var en deadline, der ikke blev overholdt.

- Vi skal nok skaffe pengene til lønnen, men det er kun første etape. Vi skal også have penge til den videre drift. Hvis vi kan løse det og sagen med gælden, så er jeg fortrøstningsfuld for resten af sæsonen.

- Hvis ikke, så går vi konkurs. Det er meget voldsomt, og det er absurd, at Skat på den måde er ved at lukke os, siger Henrik Ritlov til Sjællandske Medier.

I Ajax er der krisemøde søndag, hvor økonomien og den truende konkurs skal diskuteres.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden