Hattrickhelten Mbappe scorer efter otte sekunder i storsejr

Med et mål efter otte sekunder satte Kylian Mbappe gang i målfesten i PSG's sejr på 7-1 over Lille.

Kylian Mbappe jubler efter sit lynmål mod Lille. Den franske stjerne endte med at lave hattrick. <i>Denis Charlet/Ritzau Scanpix</i>

Kylian Mbappe jubler efter sit lynmål mod Lille. Den franske stjerne endte med at lave hattrick. Denis Charlet/Ritzau Scanpix

Spillerne fra Lille havde knap nok fået snøret støvlerne, inden de kom bagud mod Paris Saint-Germain i de to holds møde søndag i den franske Ligue 1.

Allerede efter otte sekunder lå bolden således i nettet bag målmand Leo Jardim.

Det var Kylian Mbappe, der lavede lynmålet og sparkede PSG på 1-0 i kampen, som endte med en storsejr over mestrene fra 2020/21-sæsonen på 7-1.

Mbappe vippede bolden over Leo Jardim efter en stikning fra Lionel Messi, som stod på egen banehalvdel tæt ved midterlinjen. Med målet tangerede Mbappe rekorden for den hurtigste scoring nogensinde i den franske liga.

Lidt over midtvejs i første halvleg kom Messi selv på måltavlen, da han med indersiden vinklede en tværaflevering i feltet i kassen.

Lige før pausen kom den sidste del af PSG's stjernebesatte angrebstrekløver, Neymar, også på tavlen. Brasilianeren scorede til 4-0. Fem minutter forinden havde Achraf Hakimi gjort det til 3-0.

Neymar var også på pletten kort inde i anden halvleg, da det blev 5-0. Kort efter reducerede Lille, men PSG mosede videre, og i 66. minut blev Kylian Mbappe dobbelt målscorer. 6-1 til PSG.

Den franske stjerne fuldendte sit hattrick, da han med et par minutter tilbage af den ordinære spilletid gjorde det til 7-1.

Med sejren fortsætter PSG sin imponerende sæsonstart, der har budt på tre sejre i lige så mange kampe og en samlet målscore på 17-3.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.