Helenius spolerer Lyngby-fest i flot Silkeborg-comeback

Lyngby og Silkeborg delte i porten, da Silkeborg leverede et flot comeback efter at have været bagud 0-2.

Med to mål vendte Nicklas Helenius 0-2 til 2-2 for Silkeborg i kampen mod Lyngby. <i>Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix</i>

Med to mål vendte Nicklas Helenius 0-2 til 2-2 for Silkeborg i kampen mod Lyngby. Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Lyngby og Silkeborg lagde hver især fra land med et enkelt point i denne sæsons 3F Superliga, da de to mandskaber søndag eftermiddag stødte sammen på Lyngby Stadion.

Lyngby bragte sig fortjent foran både 1-0 og 2-0, inden Silkeborg og seneste sæsons topscorer, Nicklas Helenius, fandt melodien og fik et 2-2 resultat med hjem til Søhøjlandet.

Det var i den grad en kamp, hvor begge hold havde hver sine perioder, og i sidste ende var en pointdeling derfor et retvisende resultat.

Hjemmeholdet pressede Silkeborg højt allerede fra kampens start, og gæsterne havde svært ved at spille sig ud af presset.

Det var også Lyngby, der var farligst i første halvleg, og særligt angriberduoen Mathias Kristensen og Emil Nielsen var en kilde til evig uro for udeholdet.

Sidstnævnte fik efter et kvarters spil en stor mulighed efter en vild solotur, men afslutningen gik over mål.

Forløsningen kom dog, da indskiftede Kristian Riis i 44. minut bragte de kongeblå foran, da stopperen stangede et hjørnespark i kassen.

Lyngby fortsatte de gode takter efter pausen, og det udmøntede sig i et straffespark begået på Lyngby-wingbacken Adam Sørensen i 51. minut.

Debutanten Mathias Kristensen eksekverede sikkert.

Ud af ingenting dukkede seneste sæsons topscorer pludseligt dog op efter 55 minutter, og Nicklas Helenius skal ikke bruge mange chancer foran mål. Angriberen sparkede sikkert bolden ind til en reducering.

Herefter tog Silkeborg initiativet i kampen, og det gav pote efter 78 minutters spil, da Helenius igen var på pletten. Angriberen headede flot bolden i kassen til 2-2.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.