Her er AaB's næste modstander i pokalturneringen

AaB kender nu modstanderen i forårets kvartfinaler i pokalturneringen

Allan Sousa scorede et af målene, da AaB onsdag spillede sig i kvartfinalerne i pokalturneringen med en 2-1-sejr på udebane over 3. divisionsholdet Middelfart. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Allan Sousa scorede et af målene, da AaB onsdag spillede sig i kvartfinalerne i pokalturneringen med en 2-1-sejr på udebane over 3. divisionsholdet Middelfart. Foto: Torben Hansen

AARHUS:Viborg bliver modstanderen, når AaB til foråret skal forsøge at spille sig videre til semifinalerne i pokalturneringen.

Torsdag aften blev der i Aarhus trukket lod til kvartfinalerne, og den lodtrækning magede sig altså således, at AaB, der på vejen til kvartfinalerne har sendt de to 3. divisionshold Vanløse og Middelfart ud af turneringen, nu skal op imod en superligakonkurrent.

Viborg, der ligger nummer to i Superligaen, spillede sig torsdag aften videre til kvartfinalerne ved at besejre rivalerne fra FC Midtjylland med 3-1.

Kvartfinalerne spilles over to kampe. AaB begynder på hjemmebane, og den kamp skal spilles i perioden 28. februar til 2. marts, mens der er returkamp 6. eller 7. april.

De øvrige kvartfinaler bliver FC København-Vejle, Aarhus Fremad-FC Nordsjælland og SønderjyskE-Silkeborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.