Heroic kæmper sig i semifinale i Royal Arena

Heroic vandt en tæt og spændende dyst mod G2 og indløste billet til en semifinale i Royal Arena.

Heroic møder lørdag amerikanske Liquid i semifinalen i Royal Arena i København. (Arkivfoto). <i>Jonathan Nackstrand/Ritzau Scanpix</i>

Heroic møder lørdag amerikanske Liquid i semifinalen i Royal Arena i København. (Arkivfoto). Jonathan Nackstrand/Ritzau Scanpix

Det danske Counter-Strike-hold Heroic er blandt de fire bedste hold i Blasts efterårsfinale, der afvikles i København.

Fredag slog anfører Casper "Cadian" Møller og holdkammeraterne G2 med danske Rasmus "HooXi" Nielsen på sit hold med 2-1 i sin kvartfinale og indløste dermed billet til en spændende lørdag i Royal Arena.

Her foregår det modsat fredag i den store sal med tilskuere på lægterne, når Heroic møder amerikanske Liquid i sin semifinale.

Heroic er nummer to på verdensranglisten efter blandt andet en andenplads i seneste major i Rio tidligere i november og var derfor også kneben forhåndsfavorit i dysten mod G2.

G2, der er nummer 13 på verdensranglisten, valgte overraskende Mirage som første map, og det viste sig som en særdeles skidt idé.

Heroic var nemlig overlegen og vandt 16-8 efter 12-3 ved pausen.

Herefter kunne det danske hold afgøre semifinalen på sit eget valg af map, Nuke. Men som terrorister var danskerne på hælene og havde med 5-10 på tavlen lidt at hente efter pausen.

Det gik dog på ingen måde bedre som antiterrorister, og Heroic tabte 6-16, hvorfor kampen i stedet blev afgjort på Vertigo.

Heroic bragte sig foran 6-3 som terrorister, men G2 genfandt momentum og var foran 9-6 efter første halvleg.

G2 kom også foran 11-6, inden Heroic tog over og moste sin modstander. 16-12 endte det tredje og sidste map.

Den tidligere verdensetter Astralis, der nu er nummer 18 i verden, blev nummer tre i sidste års efterårsfinale i Royal Arena efter en sejr over Heroic, men er ikke kvalificeret til slutspillet i årets turnering.

Blasts efterårsfinale har en samlet præmiepulje svarende til godt tre millioner kroner, hvoraf vinderholdet tager knap halvdelen.

Efter semifinalerne lørdag bliver titlen uddelt i finalen søndag klokken 17.30.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.