Heroic udspiller modstander og nærmer sig finale i Polen

Danske Heroic viser storform i Katowice, hvor holdet som det første er klar til slutspillet og får en pause.

Casper "Cadian" Møller og holdkammeraterne hos Heroic storspillede i søndagens kamp mod Virtus.pro. (Arkivfoto) <i>Cooper Neill/Ritzau Scanpix</i>

Casper "Cadian" Møller og holdkammeraterne hos Heroic storspillede i søndagens kamp mod Virtus.pro. (Arkivfoto) Cooper Neill/Ritzau Scanpix

Heroic er på vej mod et stort resultat i Polen.

Søndag fortsatte det danske Counter-Strike-hold sit triumftog i den store turnering IEM Katowice. Danskerne udspillede storholdet Virtus.pro og vandt sikkert 2-0 efter to sikre sejre på de første baner.

Det er Heroics tredje sejr på stribe i det indledende knockoutsystem, og holdet er som det første direkte kvalificeret til semifinalerne i det afsluttende slutspil i turneringen.

Virtus.pro træder ind i en af slutspillets to kvartfinaler.

Mens Heroic altså er videre, så er Astralis færdige i IEM Katowice. Søndag aften tabte danskerne til G2 Esports, og da det var holdets andet nederlag i turneringen, må Lukas "Gla1ve" Rossander og hans holdkammerater pakke taskerne og rejse hjem.

Heroic får nu flere dages pause, da semifinalen først spilles på lørdag, mens resten af holdene i mellemtiden skal forsøge at sikre sig de andre pladser i slutspillet.

Der er 2,6 millioner kroner til vinderen af turneringen, som med undtagelse af majorturneringerne er blandt de allerstørste i kalenderen.

Heroic dominerede fra start opgøret mod Virtus.pro, som aldrig fik et ben til jorden.

Første bane blev vundet med overbevisende 16-5, og billedet var det samme på anden bane.

Det østeuropæiske hold kunne slet ikke finde en vej gennem Heroics stort set fejlfrie indsats.

Selv om holdet fik reduceret fra 4-14 til 9-14, så var comebacket aldrig for alvor tæt på. Heroic lukkede banen med cifrene 16-10.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.