Hjulmand har ingen sikkerhedsbekymringer på Stade de France

Kasper Hjulmand er sikker på, at hverken spillere eller fans skal frygte for sikkerheden i Paris.

Kasper Hjulmand og det danske landshold skal fredag aften møde Frankrig på Stade de France. Det er den første af seks kampe i Nations League-gruppespillet. Fire af kampene spilles i juni. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Kasper Hjulmand og det danske landshold skal fredag aften møde Frankrig på Stade de France. Det er den første af seks kampe i Nations League-gruppespillet. Fire af kampene spilles i juni. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Landstræner Kasper Hjulmand er ikke bekymret for sikkerheden på Stade de France i Paris, hvor det danske landshold spiller fredag aften - seks dage efter Champions League-finalen med store udfordringer blev afviklet samme sted.

Det siger landstræner Kasper Hjulmand på et pressemøde torsdag aften.

- Selvfølgelig har jeg bemærket, hvad der skete i lørdags ved Champions League-finalen, men jeg kender ikke de præcise omstændigheder, og hvordan problemerne opstod, jeg har haft travlt med andre ting.

- Jeg forventer, at alt er i orden i morgen (fredag, red.), når vi spiller. Jeg har slet ingen bekymringer på den front, siger Hjulmand.

Kampstarten i finalen mellem Real Madrid og Liverpool endte med at blive udskudt i 36 minutter på grund af uroligheder foran stadion. Her forsøgte flere personer uden billet at tiltvinge sig adgang til finalen, hvilket skabte kaotiske tilstande.

Siden har fodboldfansene og de franske myndigheder skændtes om, hvem der bar ansvaret for de problemer, der opstod.

1500 danske fans forventes på plads til fredagens Nations League-kamp i Paris, og det glæder landstræner Kasper Hjulmand.

- Det er dejligt, at alle de danske fans kan rejse igen. Endelig er vi tilbage ved normale tilstande, siger landstræneren.

Han håber på at kunne give dem en succesoplevelse, men han påpeger også, at det bliver vanskeligt at møde de forsvarende verdensmestre.

- Vi skal spille et rigtig godt kollektivt spil, og jeg har en rigtig god fornemmelse inden kampen.

- Vi går altid på banen for at bestemme mest muligt, og jo stærkere kvalitet, vi møder, jo flere faser er der af spillet, hvor vi skal reagere og stå sammen, og vores evne til at modstå deres pres skal vare længere.

- Mod Frankrig kan vi ikke forvente, at vi får lov til at bestemme alt. Der vil være faser af spillet, hvor vi ikke gør det, og de faser kan vare længere end normalt, siger Kasper Hjulmand.

Opgøret er det første af seks kampe i Nations League-gruppespillet. Gruppens to øvrige hold er Østrig og Kroatien.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.