Hjulmand: Mæhle burde spille hver gang for Atalanta

Landstræner Kasper Hjulmand så gerne, at Joakim Mæhle spillede mere for Atalanta i den italienske Serie A.

Kasper Hjulmand undrer sig over, at Joakim Mæhle for tiden spiller meget lidt for den italienske klub Atalanta. <i>Friedemann Vogel/Reuters</i>

Kasper Hjulmand undrer sig over, at Joakim Mæhle for tiden spiller meget lidt for den italienske klub Atalanta. Friedemann Vogel/Reuters

Tre sene indskiftninger og en hel kamp på bænken er det blevet til for Joakim Mæhle i de seneste fire kampe for Atalanta i den italienske Serie A.

Den danske landsholdsspiller indledte sæsonen med at være i startopstillingen i de første par kampe, men siden er han kommet sent ind på banen i henholdsvis det 89., 76. og 85. minut.

Krydret med en hel kamp som bænkevarmer.

Atalanta-træner Gian Piero Gasperini har i de seneste fire kampe roteret mellem wingbackerne Hans Hateboer, Brandon Soppy og Davide Zappacosta.

Samtidig har Nadir Zortea fået mere spilletid på positionen end Mæhle, der er noteret for en enkelt assist i de fem kampe, han har deltaget i.

Mæhles omkring halve times spilletid i de seneste fire ligakampe er alt for lidt, hvis man spørger landstræner Kasper Hjulmand.

Han har brugt Mæhle i 29 af sine 31 kampe som landstræner siden sommeren 2020.

- Det har jeg meget svært ved at forstå. Han har scoret ni mål for os på landsholdet. Han er en af vores bedste spillere hver gang. Jeg synes, at han er en fantastisk fodboldspiller, siger Hjulmand.

Landstræneren vurderer tilmed, at Mæhle kunne spille for bedre klubber i endnu større ligaer.

- Jeg mener jo, at han kan spille på allerhøjeste niveau. Så det er svært for mig at forstå, at Joakim ikke spiller hver gang, siger Hjulmand.

Mæhle er med i den landsholdstrup, som skal møde Kroatien og Frankrig i Nations League i næste uge.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.