Hjulmand: Vi har en ambition om at gå videre

Fodboldekspert Mikkel Bischoff kalder Danmarks VM-lodtrækning for "god". Kasper Hjulmand er mere splittet.

Blandt bookmakerne bliver det danske landshold allerede regnet som en klar favorit til at avancere fra gruppespillet. <i>Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix</i>

Blandt bookmakerne bliver det danske landshold allerede regnet som en klar favorit til at avancere fra gruppespillet. Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Fredag blev det danske herrelandshold klogere på, hvem der bliver, og hvem der kan blive modstanderne i det indledende gruppespil ved VM i Qatar.

Det skete ved en lodtrækning, der foregik i Qatars hovedstad, Doha. Her blev Frankrig og Tunesien parret med Danmark, hvis tredje modstander bliver fundet senere på året.

Kasper Hjulmand havde efter lodtrækningen en blandet smag i munden, men gjorde det alligevel klart, at Danmark har en ambition om at gå videre fra gruppen.

- Det er en ambition, vi har. Hvis vi siger, at vi har en ambition om at gå langt i turneringen, så skal vi kunne slå de fleste. Og det er det, vi tror på, at vi kan, siger han og tilføjer:

- Det er sådan lidt en lunken lodtrækning, lyder det fra Hjulmand, som giver danskernes lodtrækning en "mellemkarakter".

Den danske landstræner er ikke fornøjet over at skulle møde franskmændene, hvilket fodboldekspert på Discovery Mikkel Bischoff godt kan forstå.

- Vi møder måske det bedste hold af alle i Frankrig, der er et godt turneringshold, siger Mikkel Bischoff.

Han synes alligevel, at Danmark samlet set har fået en fornuftig lodtrækning.

- Det er en god lodtrækning for Danmark. Jeg synes, at Danmarks muligheder er rigtig gode. Danmark er klart favorit til at gå videre som nummer to.

- Det ville være en kæmpe skuffelse, hvis vi ikke går videre fra den her gruppe, lyder det fra fodboldeksperten.

Han kan dog godt kan se, hvorfor Hjulmand forholder sig afdæmpet i forhold til lodtrækningen.

- Han skal selvfølgelig udtrykke respekt over for de hold, Danmark skal spille imod, og i og med at han ikke ved, hvem der bliver den sidste modstander, siger Mikkel Bischoff.

Hos Danske Spil bliver Kasper Hjulmands hold allerede spået som stor favorit til at gå videre fra gruppen sammen med Frankrig.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.