Hobro-talent accepterer sin nye rolle i kulissen

18-årige Frederik Dietz er blevet offer for Hobro IK's forårssucces i 1. division i fodbold

Frederik Dietz, der her ses i aktion i Hobros kamp mod Jammerbugt FC for nylig, har mistet sin plads hos 1. divisionsholdet her i 2022. Det går han ikke i panik over. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Frederik Dietz, der her ses i aktion i Hobros kamp mod Jammerbugt FC for nylig, har mistet sin plads hos 1. divisionsholdet her i 2022. Det går han ikke i panik over. Arkivfoto: Henrik Bo

FODBOLD:Frederik Dietz er blevet fremhævet som det største talent hos fodboldklubben Hobro IK, men i øjeblikket tilbringer den 18-årige forsvarsspiller det meste af sin tid på bænken.

I efteråret var han syv gange en del af startopstillingen i 1. division (NordicBet Ligaen), men sportsligt gik det holdet skidt, og i 2022 er han indtil videre blevet bænket i alle kampe.

- Der er rigtig stor konkurrence om pladserne i startopstillingen, og jeg synes egentlig bare, det er fedt at skulle forsøge at kæmpe mig tilbage. Jeg prøver hver dag at overbevise Martin (Thomsen, cheftræner i Hobro, red.), at det er mig, der skal spille, fortæller Frederik Dietz.

Det har ikke forbedret hans situation, at Hobro i indeværende kalenderår er ubesejret og blot har lukket fem mål ind i otte kampe i landets næstbedste række.

Et forandret hold

- Holdet er kommet ud med en hel ny energi her i foråret, så vi er forandret til en sammentømret enhed, der er meget afklaret i udtrykket. Det har været fedt at se, fortæller Frederik Dietz.

Han fik mandag værdifuld spilletid, da Hobros reserveligahold tabte 0-2 til et navnestærkt AaB-hold. 

- Selvom AaB havde bolden mest, så havde vi nogle gode momenter i kampen, hvor vi skabte chancer nok til at få scoret. Så det var egentlig en god kamp fra vores side, vurderer den unge Hobro-forsvarer.

I NordicBet Ligaen har Hobro IK fem points luft til nedrykningsstregen - præcis om Vendsyssel FF har det - og netop de to nordjyske mandskaber mødes på lørdag i Hjørring.

Se højdepunkterne fra mandagens reserveligakamp mod AaB herunder:

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.