Hobro-veteran er tilbage: Kan ikke gøre krav på en startplads længere

Jesper Bøge kostede en scoring mod AaB, men det var de 45 comeback-minutter, der virkelig betød noget

Hobro IK tog mandag imod AaB i årets første kamp i Reserveligaen i fodbold. Opgøret blev spillet på kunstgræsbanen ved DS Arena i Hobro. Hobro 21. marts 2022 <i>Foto: Lars Pauli</i>

Hobro IK tog mandag imod AaB i årets første kamp i Reserveligaen i fodbold. Opgøret blev spillet på kunstgræsbanen ved DS Arena i Hobro. Hobro 21. marts 2022 Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Efter fire måneder uden kamptræning gjorde Jesper Bøge mandag comeback i den gule Hobro-trøje. Den rutinerede forsvarsspiller fik de første 45 minutter på banen i mandagens 1-3-nederlag til AaB i Reserverliga.

- Det var dejligt at spille en fodboldkamp igen og fedt at få nogle minutter i benene. Heldigvis holdt bentøjet til anstrengelserne, så nu skal jeg bygge videre på formen herfra, lyder det fra Jesper Bøge.

Det var en fejl fra hans fødder, der satte det AaB-angreb i gang, som gav superligaklubben føringen i reserveligakampen.

- Det var lidt uheldigt, og det var nogle individuelle fejl fra os, der gjorde, at AaB var foran 2-0 ved pausen. Jeg synes egentlig, at vi var ganske godt med i spillet og havde held til at erobre flere bolde højt på dem, fortæller 32-årige Jesper Bøge.

Aramis Kouzine ses her i duel med AaB's Vladimir Prijovic i mandagens reserveligakamp i Hobro. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Aramis Kouzine ses her i duel med AaB's Vladimir Prijovic i mandagens reserveligakamp i Hobro. Foto: Lars Pauli

En af chancerne tilfaldt den canadisk-ukrainske angriber Aramis Kouzine, der tidligere har været på en korttidskontrakt i AaB. Han træner i øjeblikket med i Hobro, efter at han i efteråret spillede i den næstbedste række i Ukraine.

Kouzine fik også bolden over stregen, men målet blev underkendt for offside. I anden halvleg var i stedet den unge indskifter Marcus Friis, der scorede Hobros reduceringsmål.

For Hobro venter et spændende nedrykningsspil i NordicBet Ligaen (1. division) forude, hvor de efter tre sejre og én uafgjort kamp har fået en forrygende start på forårssæsonen.

- Det går jeg jo supergodt i øjeblikket, så selvom det kribler i mig for at komme ind og bidrage, så ved jeg godt, at jeg ikke kan gøre krav på bare og skulle spille, siger Jesper Bøge.

- Det tager noget tid at bygge formen op igen efter fire måneders kamppause, så må jeg bare holde mig til, når Martin (Thomsen, cheftræner, red.) får brug for mig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.